SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Ulan ne kabus gördüm yaa, bi türlü gol gelmiyordu dk 88 felan 0-0 dı maç. Bitişi göremeden uyandım. Gerçek gibiydi resmen.

ilk yarıyı 2 den daha az skor bir farkla mağlup kapatabilirsek bu maçı kazanabiliriz.

3 yada 4- geride gidersek devre arasına ikinci yarı gençleri oynatsın hoca hiç strese girmeyelim.

Son 2 macta cok kötüydük ama bir sekilde kazandik. Özellikle erzurum macindaki oyun berbatti. O mactaki gibi oynarsak cok zorlaniriz.

Haftaiçi olan lig maçları Türkiye kupası maçı gibi geliyor hiç havaya giremiyorum. Şu ligi 21 takıma çıkaranların yatacak yeri yok. E ne oldu korona bitmedi, sene 24 takım mı olacak?

Son maçlarda sıkıntı çekmediğimiz maç olmadı, bu da kesinlikle kolay olmayacaktır.

Umarım hızlıca skoru alırız ve bu sefer 1-0'ı daha iyi oynarız, 14 maç kaldı herkes her şeyini vermeli bu 14 maçta.

Çocuk oyuncağı bir durum yok, son maçlardaki laubali tavırlardan çıkmak gerekiyor. İfb maçından sonra resmen serbest düşüşe geçtik.

Skoru hemen her maç alıyoruz zaten.. ilk yarım saat açık ara bizdiriz en çok gol atan takım.. sıkıntı 1-0 2-0 sonrası rakibi uyutamıyoruz kontra desen nerdeyse hiç yok alanya erzurum son yarım saat yüklendi tek pozisyon bulamadık .. Sanki rakipler 12 kişiye çıkıyor biz 10 kişi oynuyoruz 7-8 kişi hücuma geliyorlar topu alıyoruz savunmada yine kalabalıklar bizden . . Mental hatalarımız da var illa ki ama benim gördüğüm en büyük sıkıntı fizik kondisyon sorunu 35 yaşındaki Aatif 90 dk bizim maçta etkin olabiliyorsa dönüp kendine bakmalı tüm topçular..

Şimdi bu Taylan'ın tam olarak neyi var. Pubis falan doğrumu? Eğer öyleyse neden Erzurum maçında oynatildi, değilse 11'de baslamadı. Dinlendirmek amaclı ise neden daha önce kupa maçında yapilmadı bu.

Pubisi diğer sakatlıklarla kıyaslamamak lazim taylani iğneyle masajla falan istesek her maça çıkarırız durumu ağır olsa zaten maça çıkma şansı yok ağır bir pubiste bırak maça çıkmayı zor yürürsun..muhtemelen başlangıç aşamasında bu işin en büyük ilacı dinlenme hoca da mümkün mertebe kullanmamaya calisiyor bu yüzden.. Kupa maçında yeni yeni koyulmuştu bu teşhisi o yüzden oynamıştır..
Mutlaka bir yatkınlık var vücudunda içe basmadan kaynaklanıyor ekseriyetle ama bu adam 1 yıl maç temposundan uzaktı birden aşırı yüklenme oldu sezon başından beri her maç 11 başladı neredeyse

---------------------Muslera---------------------
Yedlin------Lyundama------Marcao------Linnes
------------------Taylan(Etebo)------------------
Gedson------Feghouli------E.Kılınç------Kerem
--------------------Mostafa-----------------------

Onyekuru'nun bence biraz kızağa çekilmesi lazım. 2. yarıda da Feghouli->Arda değişikliği olabilir.

Geri
Üst Alt