Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.874
- 20.623
- 2.333
Orta saha kurgumuzda değişiklik olabilir
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır daha net değil.o konu reis son kararını vermemiş henüz Nihat denen herif geçenlerde öyle diyordu4 takım düşüp 3 takım gelecek, 20 takımla devam diye biliyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
21 Takımlı lig çok güzel keşke 24,25,26 falan yapsalar bol bol maç izlemek istiyorum
Son maçlarda sıkıntı çekmediğimiz maç olmadı, bu da kesinlikle kolay olmayacaktır.
Umarım hızlıca skoru alırız ve bu sefer 1-0'ı daha iyi oynarız, 14 maç kaldı herkes her şeyini vermeli bu 14 maçta.
Çocuk oyuncağı bir durum yok, son maçlardaki laubali tavırlardan çıkmak gerekiyor. İfb maçından sonra resmen serbest düşüşe geçtik.
yemin ediyorum en güzeliSüper lig Ptt Bal ligini hepsini kombo yapip Süper Tr Füzyon ligi yapalim renktas hergün mac izleriz oh kebap
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi bu Taylan'ın tam olarak neyi var. Pubis falan doğrumu? Eğer öyleyse neden Erzurum maçında oynatildi, değilse 11'de baslamadı. Dinlendirmek amaclı ise neden daha önce kupa maçında yapilmadı bu.
tweeter çöp ve trol dolu çoğuda sahte galatsaraylı.twitter'da saydiranlar gördüm de ondan ^^
psikolojik vakalar fazla bizim futbol camiasinda
ülke olarak normal degiliz
tweeter çöp ve trol dolu çoğuda sahte galatsaraylı.twitter'da saydiranlar gördüm de ondan ^^
psikolojik vakalar fazla bizim futbol camiasinda
ülke olarak normal degiliz
kış kış cinler kış kış yallah cinler yallahUlan ne kabus gördüm yaa, bi türlü gol gelmiyordu dk 88 felan 0-0 dı maç. Bitişi göremeden uyandım. Gerçek gibiydi resmen.

:yoji:ne bileiym antalya yenilmeycekmiş gibi geliyor içimdeki ses öyle.Sikeciler bu hafta ersunla sevisecekleri için Ankara maçından mutlaka 3 puan almamız sart