SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Cümleten Günaydın Güzel bir galibiyet alıp yolumuza devam edeceğimiz bir maç olması dileğiyle.

Son maçında ankaragücü iki tane penaltı yaptırmış Emre Kılınç'ın penaltı alacağını düşünüyorum. Umarım saçma sapan bir gol yiyip geriye düşmeyiz.

Bu sene ilk golü bizim yediğimiz her maçı kaybetmişiz beraberlik dahi yok yani geriye düştükten sonra reaksiyon veremiyoruz ama 0-0ı en iyi oynayan takımlardan biriyiz bence

Bu sene ilk golü bizim yediğimiz her maçı kaybetmişiz beraberlik dahi yok yani geriye düştükten sonra reaksiyon veremiyoruz ama 0-0ı en iyi oynayan takımlardan biriyiz bence

Ilk yarinin sonuna kadar golü bulduk bulduk. Bulamazsak stresleyip maçi zora sokacagimizi adim gibi biliyorum.

Ilk yarinin sonuna kadar golü bulduk bulduk. Bulamazsak stresleyip maçi zora sokacagimizi adim gibi biliyorum.
Rahat maç olur ya Ankaragücü önde basar desen onu yapamaz açık zaten oynamazlar. Kapanmaya çalışsalar stoperleri falan çok sakar penaltı ya da duran toptan vs her türlü atarız

Rahat maç olur ya Ankaragücü önde basar desen onu yapamaz açık zaten oynamazlar. Kapanmaya çalışsalar stoperleri falan çok sakar penaltı ya da duran toptan vs her türlü atarız

Ankara pas yüzdesi düsük bir takim. Ömerin tarafindan gelisecek olan uzun top/ kontra ataklari ve arada sirada yapilan Luyindama/Etebo malliklari disinda fazla pozisyon vermeyiz. Ön alanda pres erken skoru getirir diye umuyorum.

Hatay deplasmanına kadar puan kaybı olmamalı; erken gol lazım...

Bu benim istediğim kadro diyelim
Ha Taylan oynayacaksa Etebo yerine onu tercih ederim
Acikcasi Soso Mostafa uyumunu bende cok merak ediyorum. Ayrica formunda bir Soso sampiyonluk kazandirabilir bir futbolcu. Malesef mac kondisyonu nerdeyse sifirin altinda. Umarim en azindan yarim saat filan oynar ve yakin zamanda Ilk 11e geri döner.

Ne feguliymiş arkadaş bu herif kadar boş övülen bi adam görmedim falcao gibi sıkışınca kenara gelen bi adam yerli olsaydı geçen seneki trabzon maçında yaptığı hareket yüzünden çoktan asılmıştı

Acikcasi Soso Mostafa uyumunu bende cok merak ediyorum. Ayrica formunda bir Soso sampiyonluk kazandirabilir bir futbolcu. Malesef mac kondisyonu nerdeyse sifirin altinda. Umarim en azindan yarim saat filan oynar ve yakin zamanda Ilk 11e geri döner.
İnsan kadroda kimi keseceğini de bilemiyor Gedson maç eksiği var diyoruz oynaması lazım
Emre kesinlikle kesilmemeli bence zaten
Onye 2-3 maçtır düşüşte ama insan yine de katkı veriyor diyor
Sağ tarafta kimin oynayacağı hele hiç belli değil. Oğulcan bile 11 başlasa şaşırmam
Arda'yı hoca keser mi ? Kerem'e şans verir mi ?..
Kafamda deli sorular

Ne feguliymiş arkadaş bu herif kadar boş övülen bi adam görmedim falcao gibi sıkışınca kenara gelen bi adam yerli olsaydı geçen seneki trabzon maçında yaptığı hareket yüzünden çoktan asılmıştı
?????

Kusura bakma ama cok bos bir yorum olmus. Kadronun en yaratici ismi Soso.

Beeeyleerr, bi a.gucu maci var beyleer. Sampiyonluk maci diyorum beyleerr. Burdan sahaya kadar kendinize gelin

Taylan’da pubis varmış renktaş.

Pubis hastalığına yakalanan sporcu, yeterince dinlenmeden ve tam iyileşmeden ağır antrenmalara maruz kalırsa hastalık nüksediyor.

Bundan dolayı idmanların tamamına katılmadığı ya da daha hafif yaptığı söyleniyor. Maçta 25-30’dan fazla oynatılmaz, en az 2 hafta daha diye düşünüyorum
Bunun arda versiyonunda aşırı cinsel münasebetten olduğunu söylüyordu erman Toroglu.

Geri
Üst Alt