- 27 Ocak 2010
- 139.515
- 105.865
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnek obasııı
@Şükrü ERDEN reis skor tahminin nedir?
Bu sene ilk golü bizim yediğimiz her maçı kaybetmişiz beraberlik dahi yok yani geriye düştükten sonra reaksiyon veremiyoruz ama 0-0ı en iyi oynayan takımlardan biriyiz bence
Üzerime muhtemel 11ler atin
Rahat maç olur ya Ankaragücü önde basar desen onu yapamaz açık zaten oynamazlar. Kapanmaya çalışsalar stoperleri falan çok sakar penaltı ya da duran toptan vs her türlü atarızIlk yarinin sonuna kadar golü bulduk bulduk. Bulamazsak stresleyip maçi zora sokacagimizi adim gibi biliyorum.
Muslera
Yedlin-Boss-Marcao-Ömer
Etebo
Feg-Gedson-Emre-Onye
Moh.
Rahat maç olur ya Ankaragücü önde basar desen onu yapamaz açık zaten oynamazlar. Kapanmaya çalışsalar stoperleri falan çok sakar penaltı ya da duran toptan vs her türlü atarız
Bu benim istediğim kadro diyelimHoca Ardayi kesip Sosoyla baslamazn reis. Onye kesilir Arda kesilmez.![]()
Acikcasi Soso Mostafa uyumunu bende cok merak ediyorum. Ayrica formunda bir Soso sampiyonluk kazandirabilir bir futbolcu. Malesef mac kondisyonu nerdeyse sifirin altinda. Umarim en azindan yarim saat filan oynar ve yakin zamanda Ilk 11e geri döner.Bu benim istediğim kadro diyelim
Ha Taylan oynayacaksa Etebo yerine onu tercih ederim
İnsan kadroda kimi keseceğini de bilemiyor Gedson maç eksiği var diyoruz oynaması lazımAcikcasi Soso Mostafa uyumunu bende cok merak ediyorum. Ayrica formunda bir Soso sampiyonluk kazandirabilir bir futbolcu. Malesef mac kondisyonu nerdeyse sifirin altinda. Umarim en azindan yarim saat filan oynar ve yakin zamanda Ilk 11e geri döner.
?????Ne feguliymiş arkadaş bu herif kadar boş övülen bi adam görmedim falcao gibi sıkışınca kenara gelen bi adam yerli olsaydı geçen seneki trabzon maçında yaptığı hareket yüzünden çoktan asılmıştı
Evet haklısın onun olmadığı bütün maçlarda puan kaybettik?????
Kusura bakma ama cok bos bir yorum olmus. Kadronun en yaratici ismi Soso.
Bunun arda versiyonunda aşırı cinsel münasebetten olduğunu söylüyordu erman Toroglu.Taylan’da pubis varmış renktaş.
Pubis hastalığına yakalanan sporcu, yeterince dinlenmeden ve tam iyileşmeden ağır antrenmalara maruz kalırsa hastalık nüksediyor.
Bundan dolayı idmanların tamamına katılmadığı ya da daha hafif yaptığı söyleniyor. Maçta 25-30’dan fazla oynatılmaz, en az 2 hafta daha diye düşünüyorum