SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Antalya, Konya, bjk maclari özellikle ic sahadaki Antalya maci ve deplasmandaki Konya maclarinda formda bir Soso kadroda olsaydi su an farkli seyler konusuyor olabilirdik.
Hiç bişey konuşmazdık emin ol feguli işler iyi giderken yıldız işler kötü giderken takımın en kötüsü o maçlarda ikinci yarıda değişiklik istediğini görür gibiyim

Takımdaki kısırlığı görüp de sağlam bir feghouliyi istememek akıl mantık işi değil. Bu sezon ne kadar faydalanabilirsek faydalanmaliyiz yaza gönderilmesi düşünülebilir hem maaşı çok hem de sık sakatlaniyor

Takılmazsak çok iyi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genelde forumca rehavete kapilip koyariz moyariz denince ters sonuclar cikiyor. Kendinize gelin!! Sampiyonluk maci!!! Sov orda yapilir
Ankaragücünü nasıl hafife alıyorlar şaşırıyorum 3-1 yenmezlerse ben bir şey bilmiyorum

Zor maç. Fark atarız, rahat alırız demeyin. Bu maçı kazansak bile bu futbolla bir yerde tökezleriz. Rakiplerin federasyon arkasında. Kolay puan kaybetmezler.

Geçen sezon pandemi sonrası düşüş gibi bir düşüş yaşayabiliriz. Böyle bir ihtimal var. Oynadığımız top iç ferahlatıcı bir oyun değil.

Bizim istediğimiz 11.
Muslera
Yedlin donk marcao linnes
Taylan
Feguli gedson Kılınç onyekuru
Muhammed

Hocanın 11
Muslera
Yedlin luyindama marcao Ömer
Etobo
Arda. Gedson kilinc onyekuru
Muhammed
Olacaktır .etobo arda gedson Kılınç onyekuru ile kısır ve güçsüz bir orta saha oldu iyi futbol yok kazanan takım bozulmaz diye illa bir takıma yenilmemiz gerekiyor .
Defansta luyindama ile olmuyor ortada etobo top dağıtamiyor gedson ve Kılınç top kapamiyor çözüm yok .

1614758544407.webp

Gol yemeyiz, üst biter.

Zor maç. Fark atarız, rahat alırız demeyin. Bu maçı kazansak bile bu futbolla bir yerde tökezleriz. Rakiplerin federasyon arkasında. Kolay puan kaybetmezler.

Geçen sezon pandemi sonrası düşüş gibi bir düşüş yaşayabiliriz. Böyle bir ihtimal var. Oynadığımız top iç ferahlatıcı bir oyun değil.
Eyvah şampiyonluk gitti o zaman.

Geri
Üst Alt