- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Ersunun intikam maci olan Antalya deplasmani daha zor ankaradan. Tek problem yaratabilecek adam PazdanBu sene en çekindiğim maçlardan biri bu maç.
Sonraki de teşvik primi alacak/almış olan Hatay olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ersunun intikam maci olan Antalya deplasmani daha zor ankaradan. Tek problem yaratabilecek adam PazdanBu sene en çekindiğim maçlardan biri bu maç.
Sonraki de teşvik primi alacak/almış olan Hatay olacak.
Feghouli'yi direk 11'e atacağını sanmam.Fernandesle baslarsak puan kaybi ihtimali %40
Biz malatyaya takılsak kopuyoduk keza fenerede,fb ilk devredeki başakla bugünkü ts maçında takılsa kopuyodu,bjk ilk devre başlarda hiç hesapta yoktu sergeni gönderiyodu sonra lige tutundu,ts küme düşüyodu bi anda zirveye geldi8'de 8 yapip havaya girip patliyacaz sonunda. Mutlaka mac kayipedecegiz de soyle sacma takimlara puan birakmayalim ya :/
Taylan etebo kilincFeghouli'yi direk 11'e atacağını sanmam.
Başka bir tercih de gelmiyor aklıma
Ben şuan bir sıkıntısının olduğunu düşünmüyorum.taylanın pubis olayı dogru ise yine 11 baslamaz
Eğer maç sıkıntıya girmezse hoca feghouli ve taylan da yine riske girmeyecektir..Ben şuan bir sıkıntısının olduğunu düşünmüyorum.
Hocanın kazanan takımı bozmama olayı devam ediyor bence.
Etebo ne zaman çok yetersiz kalır o zaman 11'e döner.