SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

malatya ve antep maclarinda kerem aktürkoglu cok faydali olmustu. hocam oynat su cocugu yav. kimsenin hesabinda yok o

8'de 8 yapip havaya girip patliyacaz sonunda. Mutlaka mac kayipedecegiz de soyle sacma takimlara puan birakmayalim ya :/
Biz malatyaya takılsak kopuyoduk keza fenerede,fb ilk devredeki başakla bugünkü ts maçında takılsa kopuyodu,bjk ilk devre başlarda hiç hesapta yoktu sergeni gönderiyodu sonra lige tutundu,ts küme düşüyodu bi anda zirveye geldi

ilginç bi lig kimse kopamıyo

bir kumpasi daha bertaraf etmemiz gerekiyor hocam

Zemin iyi olacaktır.

Donk-Luyindama
Taylan-Etebo

kesin yapmalıyız çünkü oynayarak açabileceğimiz bir rakip ve zemin müsait.

beklerde değişime gerek yok çünkü 2 maç arası 4 gün yeterli bir süre.

Soso eğer iyi durumdaysa Arda ile değişme yapabilir bu maç Arda haftada 1 maçı zor çıkarıyor şimdi zorlanır, Sivas maçında 11 oynasa daha iyi olabilir geri kalan aynı olur.

Ben artık her hafta acaba güzel futbol oynayacak miyiz beklentisinden sıkıldım kac sene oldu takım hala oturmadı orta saha hala belli değil .banko oyuncular Muslera yedlin marcao onyekuru ve Muhammed 5 kişi banko değişmiyor defansta luyindama donk tercihi bence donk olmalı oyun kurma anlamında solda linnes Ömer linnes olmalı takım oyunu için orta sahada gedson arda feguli emre Kılınç kerem etobo Taylan var üç maçtır oyunu tutamıyoruz rakipler tehlikeli geliyor acaba gedson ile mi alakalı çözemedim .Taylan feguli emre kilinc onyekuru olmalı orta saha öne geçince etobo girebilir .
Muslera
Yedlin marcao donk linnes
Taylan
Oğulcan/kerem feguli Emre k. Onyekuru
Muhammed

Ankaragücü berbat bir takım . Paintsil de cezalı. Saba'ya dikkat edersek rahat bir galibiyet alırız. Takılmamız lazım bu maç hatta milli araya kadar 4 de 4 yapmamız lazım fikstür çok kolay.

su gibi zeminde beşiktaş gibi oynayıp eze eze yenmeliyiz.

A.gucu savunmada çok kötü ama hücumda bize sorun çıkartabilirler..

Ama totalde rahat kazanmamız gereken bir mac..

Karşi takim bizi bildiginden 11 kişi geride bekliyor bunun hir çozümu olmali taktik olarak kapanan takimlara karşi zorlaniyoruz.

Geri
Üst Alt