SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için forumdakilerin aksine Fenerbahçe'nin galip geleceğini göztepe maçından sonra yazmıştım.
Ve Fenerbahçe'nin fikstürünün aşağıdaki gibi olacağını tahmin ediyorum demiştim.

Trabzonspor (D) 3
Antalyaspor 1
Konyaspor (D) 3
Gençlerbirliği 3
Beşiktaş (D) 0

İnş. dediğiniz gibi olur biz de 4'te 4 yaparsak fark 8 oluyor ve FB tabuta giriyor demektir. Belki Antalya-Konya maçında puanlar yer değiştirir ama o 2 maçtan 6 çıkmazsa iyi olur.

Mac bitti. Yine kötü denebilecek bir oyunla 1-2 aliyoruz.
Kerem 83. dakikada girerek mükemmel maç temposu kazanmaya devam ederken, Belhanda ağzında sakız saç baş yoldurmak suretiyle maçı tamamlıyor.

Hakem Halil Umut Meler olmuş derbi maça vermediler kazanacağımız maçta verdiler en azından eyyamı az olan bir maç olacaktır.

Mostafa yine çektiği şut sayısı kadar gol atar. Kaç şut çekerse artık.

alanya macındaki hakemde iyiydi esasen ama cocugu kariyerıyle tehdit etmısler yanı pislikler mac günü dönüyor büyük ihtimal

Bekledigim 11:

Muslera

Yedlin - Donk - Marcao - Omer

Taylan

Arda - Belhanda - Kilinc - Onyekuru

Mostafa​

Hakem Halil Umut Meler olmuş
Ligin en iyi hakemi bence mis gibi olmuş
Fener Trabzon macinda cüneytin yaninda oturmus var odasinda.
Bende iyi hakem diyordum ama bu olaydan sonra hic bi hakeme güvenmeyin derim. Birde var odasinda istedigi yere cekiyorlar konuyu ne kadar iyi olursa olsun hakem.
Oynayip hakemide yenecegiz son haftalardaki gibi hakem makem dinlemeden.

Fener Trabzon macinda cüneytin yaninda oturmus var odasinda.
Bende iyi hakem diyordum ama bu olaydan sonra hic bi hakeme güvenmeyin derim. Birde var odasinda istedigi yere cekiyorlar konuyu ne kadar iyi olursa olsun hakem.
Oynayip hakemide yenecegiz son haftalardaki gibi hakem makem dinlemeden.
Var'da olması neyi değistirir ki? Netice cücü guya ondan daha kıdemli olduğu icin isine karismamistir.

Geri
Üst Alt