SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Taylan'da pubis başlangıcı var diyor Rodop'lar böyle bir şey olmadığını umuyorum. Etebo bulduğu şansı iyi değerlendirdiği için oynuyordur umarım.

Normalde hosuma gitmeyen bir müsabaka olurdu bu mac. Ligin ikinci yarisindayiz, lig sonuncusu kendi stadinda ligin liderini karsiliyor.

Galatasaray olmasak ve lig'de 50 mac üzeri oynadigimiz takimlar arasinda galibiyet oranimiz en yüksek olan takim Ankaragücü olmasa bu mactan tirsabilirdim.

Takımda futbolcular hızlandı dedik ama oyun hala aynı. Hala gıdım gıdım pas yapıp 2 dk da geçiyoruz rakip sahaya. Bu yavaşlığa çözüm bulamazsak hüsranla kapatabiliriz ligi

Takımda futbolcular hızlandı dedik ama oyun hala aynı. Hala gıdım gıdım pas yapıp 2 dk da geçiyoruz rakip sahaya. Bu yavaşlığa çözüm bulamazsak hüsranla kapatabiliriz ligi
Macin sonlarina dogru kerem girdi bi pozisyona, bi Pas ile nasil savunmanin arkasina gecilmesi gerektigini gösterdi. Gol olmasada repertuarini gösterdi. Bilmiyorum hoca daha çok ayaga Pas yapma derdinde sanki. Halbuki ara sira hizli gecisler olmali.

HUM'un maçın hakemi olması bir nebze güzel olsa da, çok sıkıntılı maç. Zor olacak.

Hikmet açık oynatacaktir kapalı oynayacak takımı yok fakat fatih hocanın kadroda mutlaka değişiklikler yapması lazim

Muatafa yı izlemek için sabırsızlandığım bir başka müsabaka... Sneijder den beri oyuncu özelinde maç beklemedim hiç..

Büyük konuşuyorum A.Gücü nün içinden geçicez bugün umutlu uyandım

Muatafa yı izlemek için sabırsızlandığım bir başka müsabaka... Sneijder den beri oyuncu özelinde maç beklemedim hiç..

Büyük konuşuyorum A.Gücü nün içinden geçicez bugün umutlu uyandım
Unbenannt.webp

Geri
Üst Alt