Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Taylan'da pubis başlangıcı var diyor Rodop'lar böyle bir şey olmadığını umuyorum. Etebo bulduğu şansı iyi değerlendirdiği için oynuyordur umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Macin sonlarina dogru kerem girdi bi pozisyona, bi Pas ile nasil savunmanin arkasina gecilmesi gerektigini gösterdi. Gol olmasada repertuarini gösterdi. Bilmiyorum hoca daha çok ayaga Pas yapma derdinde sanki. Halbuki ara sira hizli gecisler olmali.Takımda futbolcular hızlandı dedik ama oyun hala aynı. Hala gıdım gıdım pas yapıp 2 dk da geçiyoruz rakip sahaya. Bu yavaşlığa çözüm bulamazsak hüsranla kapatabiliriz ligi
Feghouli geliyor biraz sabırTakımda futbolcular hızlandı dedik ama oyun hala aynı. Hala gıdım gıdım pas yapıp 2 dk da geçiyoruz rakip sahaya. Bu yavaşlığa çözüm bulamazsak hüsranla kapatabiliriz ligi

Muatafa yı izlemek için sabırsızlandığım bir başka müsabaka... Sneijder den beri oyuncu özelinde maç beklemedim hiç..
Büyük konuşuyorum A.Gücü nün içinden geçicez bugün umutlu uyandım
pubis reyz, taylanı da kendisine benzetti demek ha. çok takılmalarından anlamalıydık @Osman SEDENtaylanın pubis i falan varsa açıklayın kardeşim çok mu zor açıklamak
çim zemin diye biliyorum neden ki?Eryaman zemini nasil