SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Kayseri ve agucu gibi takımlara puan da verdinya daha ne diyim fener maçında bile iyi değildik atan ve tutanın iyidi o maç alanya maçı zaten azizler korudu hocayı 8 maçtır Muslera kurtarıyor bir yere kadar oldu oda

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Donk'tan mukemmel uzun paslar. Adami iniesta ilan ettiler.

Fegulinin pasina bak sanarsin 120dkdir sahada kosuyor ve pili bitti

Takım 6-7 maçtır hiçbir şey oynamıyor. Sağa ver sola ver ekstra performanslarla gol atarak kazanıyoruz bu iyi bir tokat oldu. Ligin sonuncusuna yenilmeyi geçtim gol atamayan takım şampiyon falan olamaz.
Fenerbahçe öyle böyle lobisiyle hakemiyle bu sene şampiyon oldu maalesef. Birde bizim takıma güvenip Beşiktaş'ın puan kaybetmesini isteyenler vardı...

O değil de bu maçta 3 puandan çok Mohammedi 3 maç kaybetmek kötü oldu forvet kalmadı Falcao haftaya sakatlanir pembe kafa Babel'e kaldık yine ya da Halil Dervişoğlu

Benim anlamadığım agücünün bile yaptığı hızlı tek pas oyununu biz nasıl hiç bir şekilde beceremiyoruz

1 maçta şampiyon da olunmaz şampiyonluktan da olunmaz aklınızı başınıza alın

Hakem en son değil ilk konusulmasi gerekir. Benim kötü oynamam her maç itlik apman anlamı taşımaz.

Belhanda derbiden sonra sahada yok, sonuclar ortada...belliki biseyler dönmüs hoca ile arasinda

Kaç senedir takımın başındasın. Sürekli Ocak-Haziran diye diye geçirdin yılları. Geçen sene pandemi bahane oldu sanki tek biz yaşamışız gibi. Bu sene istediğin transferler de yapıldı. Şampiyon yapamazsan bırakıcaksın hoca. Yeter. Geldin 70 yaşına git Allah aşkına torun sev, ibadetlerini yap.

Bu sene şampiyon olsak ne olur ? Şampiyonlar liginde yine gol yeme rekoru kırarız. Bunu herkes biliyor ama kimse dillendiremiyor.

Kraldan çok kralcıların Allah bin türlü belasını versin. Başka da bir şey demiyorum.

Geri
Üst Alt