SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Hakemi bahane etmesin kimse sen sünepelik edersen herkes ezer. 43dk da penaltı pozisyonu haksız da olabilir ama önünde uzatmalarla 50 dk dan fazla zaman var. Belliydi bu orta sahanın patlayacağı şimdi etoboyu keser taylanı koyar bir 5 hafta da yeni birşeyler dener şampiyonluğu bjk ye veririz elimizle.

Sorun maglubiyet degilki bu oyuncu toplulugundan umudum yok oyundan hocadan umudum yok skorlar bizi kandirdi sivasta bizi yener ahanda yazdim buraya

Is kazasi diyelim önümüze bakalim

Bazi akbabalar yine ususmus yalniz negatifi yayıyorlar foruma.
He şampiyonluk gitti sayin 8taslilar he

Ah be Muslera, sen bundan daha çok fazlasını hak ediyorsun

Kaç senedir takımın başındasın. Sürekli Ocak-Haziran diye diye geçirdin yılları. Geçen sene pandemi bahane oldu sanki tek biz yaşamışız gibi. Bu sene istediğin transferler de yapıldı. Şampiyon yapamazsan bırakıcaksın hoca. Yeter. Geldin 70 yaşına git Allah aşkına torun sev, ibadetlerini yap.

Bu sene şampiyon olsak ne olur ? Şampiyonlar liginde yine gol yeme rekoru kırarız. Bunu herkes biliyor ama kimse dillendiremiyor.

Kraldan çok kralcıların Allah bin türlü belasını versin. Başka da bir şey demiyorum.

Boşuna yorma kendini. Fatih Terim sever adamı videosu atarlar mhk ye karşı biraz sonra herşeyi unuturuz

Kazanan kadro ayağına Etebo, Arda falan izlemeyelim artık yeter.

A.gücü her türlü hak etti maçı ama kırmızı kart tam çelme takmak için bilnçli yapılmış bir hareket. Maçın iyi tarafı ise kazanan takımın artık bozulması için bir sebep oldu.

İlk 11 ve oyuncu değişiklikleri maçı verdi, hoş takım da ışık da yok

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz kötüyüz falan geçtim ama o kırmızı kartı bizden başka birine çıkardı mı bugüne kadar? tam bir şerefsiz hakem var da ki ayrı şerefsiz.

Beşiktaş puan kaybedecek. Puan bırakmayacak bir oyunu yok, hakem ittirmesiyle maçı koparıyorlar haftalardır. Patlayacaklar bir yerde. Kenetlenmiş, şampiyonluk maçına çıkan bir Galatasaray'ın karşısında da Beşiktaş'ın adı bile geçmez. 1 maç ile bu kadar ümitsizlik garip geliyor bana.
Beşiktaş iyi futbol oynuyor en azından bizden iyi oynuyorlar. Ellerinde geniş bir kadro yok ona rağmen sergen rotasyon yapıyor

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mağlubiyet ne ilk nede son olacak ama her mağlubiyetin ardında hakemler oluyorsa yeter artık diyeceksin, skora etki eden pen6 geri dönme ihtimalini bitiren en iyi adamına kırmızı bu pozisyonların hangileri başka maçta örneği var, örneği hep tersten var

Ankara'ya laf edenler gidin pinpon izleyin bizahmet Erzurum'dan daha düzgün ve açık oynadilar

Geri
Üst Alt