SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Bize karşı çok kolay kırmızı çıkıyor çok kolay penaltı veriliyor yönetimin ve camianın basiretsizliği bunlar hep.
Olur mu forum Terim diye zirlamaktan hakeme sıra gelmiyor. Ömer neden oynuyor diye soruyor ama 2 sol bekin sakat yerine oynayabileceğin linnes ede küfür ediyor mesala.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin en kötü takımına mağlup olduk. Ben daha fikstür kolay falan muhabbeti yapmicam. Sistemi olmayan rezil bir takımız, fikstür kolay olsa bile ligin en berbat takımı Ankaragücü gelip bizi yenebiliyor. İşin kötü tarafı başımızdaki adam bu mağlubiyeti başka sebeplere bağlayacak, bu tuzağı bertaraf edemedik diyecek mesela. Haftalardır oynattığı boktan futbolla ilgili tek bir şey söylemeyecek.

Şampiyonluğun gittiği falan yok da beşiktaş 1 adım önde şu an.Orta sahayı acilen düzeltmemiz lazım etebo-gedson ikisi de oyun kurucu değil saçma sapan random hücum geliştiriyoruz.Belhanda-Taylan 11e dönmeli acilen

Ben Ardayi fegulunin onunde gorurdum ama Feg kat kat daha iyimis ondan o koca gotuyle bile takima top oynattirdi Arda gitti boktan bi penalti yaptirdi

Konuşmasın mı? Elin kuşları pozisyona girmeden maç kazanıp hakem konuşuyor. Senin 2 tane yuzde yuz pozisyonun var uydurma penalti ile geriye düşmüşsün uyduruk kırmızı ile eksik kalmışsın. Ne konuşsun onyekurunun bom boş 2 tane kaçırdığını mı?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce oyunun hesabını verecek ben maç sonunda önce oyun için cümleler duymak isterim bahane değil.hakem.konusmasi gereken hoca değil.yonetimdir yönetim yok ve hakemler her maç yapacaklar ozaman sende hakemi yenecek iyi top oynuyacab

Aynen öyle kaç haftadır tetikçi hakemleri veriyorlar katliam için onlar yapamadı bugün yeni tetikçi halil umut yaptı ama yönetim sus pus buradakiler de ne hakemi top mu oynuyoruz hoca suçlu modunda hakemi yenemezsin her maç bir maç yenersin iki maç yenersin bjk fb çok iyi top oynuyor ya biz kötü oynuyoruz o yüzden yeniliyoruz hoca 8de 8 yaparken ses yok bi maç yenilince dünyanın lafı ediliyor he babam he bu zihniyetle devam edelim biz hiçbir şeyi hak etmiyoruz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Josefin dirsekleri
Serdarın her maç vukuatı
Rosierin 5-6 faulden az maci yok
Yedlin ilk faulde sarı pozisyon sarılık bile değil
Babacarin kırmızısı
Kalemize verilen penaltılar
Rakipler pata kute oynuyor
Kart bile almıyorlar
Hocaya verilen cezalar vs
Federasyon mhk yine üst üste koyduracaklar
Daha yüksek sesle GALATASARAY
Iyi gün taraftarı değiliz tam destek devam
13 maç var

Hoca kazanan takım bozulmaz muhabbetinden böyle bir tokat yemedikce vazgecmeyecekti bu açıdan iyi oldu umarım gereken dersi almıştır son maçlara bakacak olursak hicbirsey oynamadan alınan galibiyetler vardı 3 puan kaybetmekle sezon kaybedilmez ama kıpırdanma şart kadroya sağlam bir dokunuş yapmak gerek...

Herkes sakin olsun. Bu takim daha önce küme düşen gençlerbirliğine yenildi ve o sezon şampiyon oldu. Daha 13 maç var :)

Hoca Onyekuruyu sol kanattan 2 mactir aldi ve etkisizlesti. Bunu goremiyor mu cidden.

Sinir krizi geçirecemm böyle bir kırmızı olur mu efendi yönetim istemiyoruz yav cin olacaksın şeytan olacaksın

Şu boktan penaltı da anca bizim başımıza gelirdi bu arada

Geri
Üst Alt