SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

neyse iyi bi durum var röportajlarda ciddi bi tepki oluştu sonunda.bu İNŞALLAH iyiye işarettir.takımdaki herkes kötü oynadığınında farkında bunu belirttiler ,gereken tepkiyide verdiler.bu tepki ağır taş olup altına alıp ezebilir kötü niyetlileri.ALLAH şampiyonluk nasip etsin İNŞALLAH

Birçok kişi hoca ders almıştır falan yazmıştır. Ama ders falan almaz. Bu takım belli periyotlar hariç yıllardır top oynamıyor. Her yıl dakika 60larda takımın pili bitiyor. 70 den sonra bitse de gitsek modundayız hepimiz. Geriye düştüğümüz hiçbir maçı kazanamıyoruz. Çünkü takım mücadele edemiyor. Bu takımın antrenman kondisyon durumu çok sorunlu. Bundan önceki kondisyoner kovuldu ama bu sorun devam ediyorsa, antrenmanlarda sorun var demektir. Koşmuyorsan, mücadele edemiyorsan ne kadar kaliteli oyuncularn olsada bu ligde başarılı olamazsın. Hala polyannacılık oynayanları görünce şaşırıyorum. Bu takım geçen yılda saçma sapan takımlara puan kaybederek ilerlemişti, bu yılda aynısı. Ama herkes nasıl bir güvenle söylüyorsa içerde bjkyi yeneriz rahat diyebiliyor.

Konsantrasyon diye diye tüyü diktiniz. Yemişim sizin konsantrasyonunuzu. Biz sizden daha iyi hazırlanıyoruz vallahi maçlara. Umarım bu tokat sizi kendinize getirirde biz ne oyunuyoruz demeye başlarsınız. Açık ve net söylüyorum bu oyunla şampiyonluk mucizedir bana göre.
Hakikaten öyle yalan değil. Son zamanlarda duyduğum en doğru cümle. Taraftar maçları daha çok önemsiyor ve daha iyi hazırlanıyor. Her maç final diyen sadece taraftar. Hoca ve oyuncular bu ciddiyeti kaybederek çıkmışlar maça. Çok çok büyük bir hata. Bugün bu maçtan sonra bunları konuşuyor olduğuma hala daha inanamıyorum. Yine sinirlerim zıpladı sakinleşmeye çalışıyorum. Bana göre şampiyonluğu bu maçla verdik.

Hakem hakem deniyor. 2-0 oldu maçı kapattım. Muhammed'in pozisyonu görmedim bile. İzleyeceğim. Ha kırmızı görmese bu takım maçı çevirebilir miydi hiç sanmıyorum. Sen taraftarı bu kadar ümitsizliğe sürükleyecek futbol oynayamazsın. Buna hakkın yok.

Maç hocaya yazar diyordum da harbiden Cüneyt çakır hakkında hem Arda’nın hem hocanın hem Apo’nun söyledikleri %100 haklı

Kötü oyunumuzun bile önüne geçen bir art niyet var

2 gün önce dirsek pozisyonuna devam diyen hakemle bugün kırmızıya göz yuman aynı hakem

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birçok kişi hoca ders almıştır falan yazmıştır. Ama ders falan almaz. Bu takım belli periyotlar hariç yıllardır top oynamıyor. Her yıl dakika 60larda takımın pili bitiyor. 70 den sonra bitse de gitsek modundayız hepimiz. Geriye düştüğümüz hiçbir maçı kazanamıyoruz. Çünkü takım mücadele edemiyor. Bu takımın antrenman kondisyon durumu çok sorunlu. Bundan önceki kondisyoner kovuldu ama bu sorun devam ediyorsa, antrenmanlarda sorun var demektir. Koşmuyorsan, mücadele edemiyorsan ne kadar kaliteli oyuncularn olsada bu ligde başarılı olamazsın. Hala polyannacılık oynayanları görünce şaşırıyorum. Bu takım geçen yılda saçma sapan takımlara puan kaybederek ilerlemişti, bu yılda aynısı. Ama herkes nasıl bir güvenle söylüyorsa içerde bjkyi yeneriz rahat diyebiliyor.

Aman renktas yapma etme. Doğruları söyleyerek sadece şimşekleri üzerine çekiyorsun. Sabah akşam hakeme sallamanı öneririm. Yoksa herkes biliyor ki biz uzun yıllardır City falan gibi futbol oynuyoruz.

Bu Nihat Özdemir denen puştu, TFF’nin başına kim getirdi?

O getirene bundan sonra oy veren de Galatasarayliyim diye ortalikta dolasmasin.

Aman renktas yapma etme. Doğruları söyleyerek sadece şimşekleri üzerine çekiyorsun. Sabah akşam hakeme sallamanı öneririm. Yoksa herkes biliyor ki biz uzun yıllardır City falan gibi futbol oynuyoruz.
Şu maçta hakem iyiydi diyen art niyetlidir. Ama oynanan futboluda konuşmamız lazım. Geçen haftalarda zaten birçok kişi kötü oynadığımızı söylemişti. Gelecek maçlarda da bu oyun değişmez. Bu oyunla oluruz şampiyon olabilirsek ama çok zor.

Fatih Hoca Arda ve Gedson'u ilk 11'de oynatmaya devam ederse şampiyonluğu şimdiden unutalım. Gedson'u Rui Costa'ya mahcup olmamak icin oynatıyor herhalde. 9 bucuk kisiyle oynayıp hem rakipleri hemde hakemleri yenmek pek mümkün degil.

IMG_1806.webp

Senin haysiyetin var mı Cüneyt Çakır ??

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olan olmuş artık ligte oynanacak birçok maç var.Biten birşey yok Takım oynamadı oynasa kırmızıdan önce ne kadar az pozisyona girdiğimizi görürsünüz zaten.

Evet bugün yenilmeyi hak ettik ve Hoca zaten dersini almıştır ama biz zaten kötüydük diye bu tetikçiliği bugün konuşmazsak iyi olduğumuz bir hafta da maçı beraberliğe bağlar bu tetikçiler.
Kardeş yendiğin maçta konuşacaksın bu konuları yenilip konuşunca alay konusu yapılıyor işte.Hata burada.

3 ayda bir mesaj atan adamlar gelip burada akıl vermesin kimseye.

Burada en az 20 tane kişi sayarım size hocaya, takıma, yıllardır oynanan oyuna isyan eden eleştiren.
Keza bu takım ocak ayında neredeyse sıfırdan yaratıldı, kötü futbol illaki olacak karda kışta türlü türlü alamette, coronası var ayrı dert en iyi dediğin adam yakalanıyor sistem aksıyor.
Oyuncuların 3 tanesi bir maç oynuyor 10 maç yok. Bu ortamda azıcık takıma müsemma göstermek gerekiyor.
Bu takım galip gelirken eleştiren kişilerden birisi benim ama daha 1 aydır oturmaya çalışan takım için biraz susmak gerekiyor. Hakemi de yeneceksin dediğim mesajın üstünden öyle çok geçmemiştir ama alanen itlik yapılmaz.

Şampiyon olursun olmazsın sezon sonu deriz ki bok gibiydikte ondan, dış ortamdan birileri gelip sürekli maça müdahale etmeye çalışıyorsa orada konuşulacak tek konu hakemdir.

kulübede maskot olarak duran elemanlar yok mu onlardan bir ikisi hakeme dalacak gerekirse yeter artik bu ne haksizlik, bu ne hukuksuzluk?

1-0 ın yetmeyeceğini bildiği için kırmızı gerekiyordu..

Aradı durdu tetikçi şerefsiz

Hakemi konuş çünkü sonuna kadar haklısın. Ama önce dön teknik heyet olarak kendine sor. Ben ne yaptım. Bu takım iyi oynadığında kimse durduramaz. Ne oldu biz bu akşam 5 gol attik da hakem aleyhimize 6 tane penaltı verdi de yenildik mi?
Yaa doğru, zaten diyorum çok kötü oynadık diye. Ama az önce hoca da dedi kardeşim o bizim işimiz size ne diye. Adam 57. Dk da senin 5 gol atma potamsiyeli olan adamını gereksize yere atmış, sen diyosun 5 gol mü attık. Atardı, atamazdı o ayrı mesele. Eee şimdi bu adama 3 maç ceza gelirse nolacak. Hakemin derdi sadece bugünü kurtarmak değilki. En iyi adamını belirlemiş, maç boyunca bu anı kovaldı, bulduğu an da yapıştırdı kırmızıyı

Penaltiyi da kirmiziyi da baska kimseye calmazlardi iyi oynadik mi hayir. Ama emrenin onyekurunun pozisyonlar gol olsa farkli mac olacakti

Herşeyi geçtim insanları birbirine düşman ediyorlar ya bilerek ya istemeden

Hakemin maçta kötü niyetli olduğunu net anlatan pozisyon ilk yarıda taç çizgisinin orada yedlin e verdiği sarı kart..Adam çok çok hafif bir faul yaptı sarı verdi ve yedlin i kitledi..

Halil umut meler e de ligin en namuslu hakemi diyorduk geçen seneki fb maçından sonra ama geçen sene trabzon u iten güç olmasa o maçta o kadar temiz mac yönetmezdi...

Geri
Üst Alt