Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.621
- 8.066
- 1.428
yok hocam sana demiyorum genel anlamda söylüyorum estagfurullah.Müdür ben son 5 maçtır gedso
Bu lafını hocaya yönetime diyorsan haklısın. Bana diyorsan ben sürekli diyorum zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok hocam sana demiyorum genel anlamda söylüyorum estagfurullah.Müdür ben son 5 maçtır gedso
Bu lafını hocaya yönetime diyorsan haklısın. Bana diyorsan ben sürekli diyorum zaten
Şu maçta hakem iyiydi diyen art niyetlidir. Ama oynanan futboluda konuşmamız lazım. Geçen haftalarda zaten birçok kişi kötü oynadığımızı söylemişti. Gelecek maçlarda da bu oyun değişmez. Bu oyunla oluruz şampiyon olabilirsek ama çok zor.
hepsi dogru hakemlerın operasyon cekmesi zaten hocayı saha dısına cekmek icindi hoca saha ıcınde kalınca durdurulmsı zorOynanan oyun ile hakemi ayırmak lazım. Devrede orta saha çıkarıp Falcao'yu almasıyla hocanın taktiksel olarak intihar ettiğini düşünüyorum. Ki kalan orta sahalardan Etebo da Gedson da iyi oynamıyordu. Hamle tutmadı, 2-0 oldu. Bu noktadan sonra ise hakemi konuşmamak mümkün değil. Hoca yanlış karar almış olabilir. Oyuncular kötü oynuyor olabilir. Ama cezasını sen hakem olarak kesemezsin. Mostafa'ya verilen kırmızının izahı yok. Emsal pozisyona bir tane kırmızı çıkmamış koca sezon. Yahu bu infazdır. Hadi öyle gördü diyelim. Trabzon Fener maçında VAR'da oturup aleni dirseğe penaltı için çağırmayan Cüneyt, burada kırmızıyı tekrar izle demiyorsa bunun adını forum kuralları içinde ben koyamıyorum.
Yok dediğinde haklısın, haksızlığı yendiğin gün de söyleyeceksin. Hatta hakem lehine hata yaptıysa onu da söyleyeceksinyok hocam sana demiyorum genel anlamda söylüyorum estagfurullah.
Evet 4 sarı gözüktüğü halde bu maça çıkmış ve bugünde sarı görüp 5 olmuş ama muhtemelen yanlış işaretlemişlerdirİbrahim Akdağ sarı kart cezalısı değil miydi? Ben mi yanlış baktım, 4 sarı kartı oldu geçen hafta.
işte onu yapsa rakip taraftarda alkışlar seni olay bu.Yok dediğinde haklısın, haksızlığı yendiğin gün de söyleyeceksin. Hatta hakem lehine hata yaptıysa onu da söyleyeceksin
şaş geri gelmelikulübede maskot olarak duran elemanlar yok mu onlardan bir ikisi hakeme dalacak gerekirse yeter artik bu ne haksizlik, bu ne hukuksuzluk?
O günkü takımların durumlarıyla bugünkü bir mi allah aşkına ya. O sene her deplasman muhtemel puan kaybıydı 3 büyükler için artı ts ve başak18-19da da gençlere yenilmiştik. Kesin kzanırız diyorduk o günde geldi alper ulusoy diye bi futbolcu saçma bi gol attı 1-0 kaybettik. O gün de diyorduk bu takımdan bişey olmaz bunlara yenilinir mi diye, sonuç ne oldu? Yine şampiyon olduk. Rahat olun bu seri elbet bitecekti sonsuza kadar gidecek değildi ama bu maçta olması biraz sinir bozdu. Gidip hatayda kaybetsen mesela bu kadar koymazdı ama sağlık olsun
hepsi dogru hakemlerın operasyon cekmesi zaten hocayı saha dısına cekmek icindi hoca saha ıcınde kalınca durdurulmsı zor
fakat bugun kırmızı pozisyonu haric hakemden cok hoca konusulmalı erzurum macında da oyunu konusmadı bugunde konumuyor peki nezaman konusacaz oyunu
düzelme olsa özelestiri olsa eyvallah diyecem ama ısrarla aynı yanlıslara aynı oyuncularla devam edince bunlar oluyor
yanı hocanın oyunu ve takımı hakemın bile önune gectı bugun bence
kerem kım sampiyonluga gıdecegımız macta arda tecrübesi top tutması varken 11 başlayacak allah aşkına oyuncu yetiştirme ciftligi mı bu rahatlarsın sonradan girer anlarım
güzel noktayı söyledın rehavet bunu ilk alaynya kupa macında bizler görduk ama hoca göremedı,camiada rehavet varmı bilmiyorum cunku yönetimsiz gittigimiz icin tamamen bu hakem operasyonları guclu bır yönetime böyle operasyon cekemezlerdıHoca bu, hata yapar. Bundan sonra da yapacaktır. Kazanan oyuncularda ısrar etmesi geleneksel bakış biraz. Bizim düşündüklerimizi kendisinin düşünmediğini varsaymak 30-40 senelik hocalığına haksızlık olur bence. Kültürümüzde özeleştiri var zaten. Kalkıp her şeyi dış etkenlere bağlayacak bir camia değiliz. Mağlubiyetin hayırlısı olmaz ama bu maç uyanmamıza vesile olmuştur umarım. Camiada genel bir rehavet vardı sanki.