SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Ya baslarım herkes dil birliği yapmış gibi agücü çok iyi oynamış orası ayrıymış... Şansa penaltıya kadar ne var abi ne yaptılar... Salaklık etmeyip basit golleri atsalar bırak devreye 0 0 girsek agücü mü kalacaktı... Berabere kalmak için yırtıyorlardı.. hayret yahu

Şu maçta hakem iyiydi diyen art niyetlidir. Ama oynanan futboluda konuşmamız lazım. Geçen haftalarda zaten birçok kişi kötü oynadığımızı söylemişti. Gelecek maçlarda da bu oyun değişmez. Bu oyunla oluruz şampiyon olabilirsek ama çok zor.

Aynı fikirdeyim. Toplumlar özelestri yapabilmeli daha iyiye ulasabilmek icin. Ben şu anda gerek hoca gerek Yönetim olarak bağırıp cağırınca ne değisiyor. Basiyorlar cezayı. Yine onların ekmeğine yağ suruyoruz. Halbuki kendi elimizde yapabilece^imiz seyler var. Doğru futbol, mac icinde doğru degisiklikler, forma adaleti gibi. Sen bunları yap, hakemi konusmana gerek kalmaz. En fazla 2 mac doğrar seni ama sen yine de amacına ulaşırsın.

Oynanan oyun ile hakemi ayırmak lazım. Devrede orta saha çıkarıp Falcao'yu almasıyla hocanın taktiksel olarak intihar ettiğini düşünüyorum. Ki kalan orta sahalardan Etebo da Gedson da iyi oynamıyordu. Hamle tutmadı, 2-0 oldu. Bu noktadan sonra ise hakemi konuşmamak mümkün değil. Hoca yanlış karar almış olabilir. Oyuncular kötü oynuyor olabilir. Ama cezasını sen hakem olarak kesemezsin. Mostafa'ya verilen kırmızının izahı yok. Emsal pozisyona bir tane kırmızı çıkmamış koca sezon. Yahu bu infazdır. Hadi öyle gördü diyelim. Trabzon Fener maçında VAR'da oturup aleni dirseğe penaltı için çağırmayan Cüneyt, burada kırmızıyı tekrar izle demiyorsa bunun adını forum kuralları içinde ben koyamıyorum.
hepsi dogru hakemlerın operasyon cekmesi zaten hocayı saha dısına cekmek icindi hoca saha ıcınde kalınca durdurulmsı zor

fakat bugun kırmızı pozisyonu haric hakemden cok hoca konusulmalı erzurum macında da oyunu konusmadı bugunde konumuyor peki nezaman konusacaz oyunu
düzelme olsa özelestiri olsa eyvallah diyecem ama ısrarla aynı yanlıslara aynı oyuncularla devam edince bunlar oluyor
yanı hocanın oyunu ve takımı hakemın bile önune gectı bugun bence

süleyman soylu'ya mi gidersiniz ne yaparsiniz bilmiyorum ama bürokrat cengiz, günay ve apo. bir seyler yapin ! ADAMI DELIRTMEYIN

Başkan dünyanın en gereksiz konuşmasını yapıyor

Yok Demirden korksak trene binmezdik
Yok adalet mülkün temelidir derken orada mülk, mal değildir falan

Ne diyorsun be adam bir düş yakamızdan kendini bitirdin yav

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcaonun penaltisi da verilmemis dk 62 de.o penalti verilse mac donerdi.baya katledildik.1 degil 3 haysiyetsiz karar var.bugun bu skora adalet diye sevinen köpekler sene sonunu beklesin.hos sezon icinde de ağlayacaksınız

18-19da da gençlere yenilmiştik. Kesin kzanırız diyorduk o günde geldi alper ulusoy diye bi futbolcu saçma bi gol attı 1-0 kaybettik. O gün de diyorduk bu takımdan bişey olmaz bunlara yenilinir mi diye, sonuç ne oldu? Yine şampiyon olduk. Rahat olun bu seri elbet bitecekti sonsuza kadar gidecek değildi ama bu maçta olması biraz sinir bozdu. Gidip hatayda kaybetsen mesela bu kadar koymazdı ama sağlık olsun
O günkü takımların durumlarıyla bugünkü bir mi allah aşkına ya. O sene her deplasman muhtemel puan kaybıydı 3 büyükler için artı ts ve başak

Şimdi önüne gelen seri yapıyor. Deplasman baskısı yok seyirci yok.

Şimdi bjk nin 2 maç puan kaybetmesini bekle hadi bakalım.

Sinirimden yeni yeni kendime geliyorum. İlk önce takıma ve oyuna kızıyordum ama şimdi pozisyonları tekrar inceledikçe nasılda güzel doğranmışız görüyorum. Emeği geçen herkesin Allah bin belasını versin inş.

hepsi dogru hakemlerın operasyon cekmesi zaten hocayı saha dısına cekmek icindi hoca saha ıcınde kalınca durdurulmsı zor

fakat bugun kırmızı pozisyonu haric hakemden cok hoca konusulmalı erzurum macında da oyunu konusmadı bugunde konumuyor peki nezaman konusacaz oyunu
düzelme olsa özelestiri olsa eyvallah diyecem ama ısrarla aynı yanlıslara aynı oyuncularla devam edince bunlar oluyor
yanı hocanın oyunu ve takımı hakemın bile önune gectı bugun bence

Hoca bu, hata yapar. Bundan sonra da yapacaktır. Kazanan oyuncularda ısrar etmesi geleneksel bakış biraz. Bizim düşündüklerimizi kendisinin düşünmediğini varsaymak 30-40 senelik hocalığına haksızlık olur bence. Kültürümüzde özeleştiri var zaten. Kalkıp her şeyi dış etkenlere bağlayacak bir camia değiliz. Mağlubiyetin hayırlısı olmaz ama bu maç uyanmamıza vesile olmuştur umarım. Camiada genel bir rehavet vardı sanki.

kerem kım sampiyonluga gıdecegımız macta arda tecrübesi top tutması varken 11 başlayacak allah aşkına oyuncu yetiştirme ciftligi mı bu rahatlarsın sonradan girer anlarım

O zaman kurtarıcı diye oyuna sürme. Kim olduğu değil, ne katkı verdiği önemli. Ayrıca 22 yaşında bir futbolcu artık ne olacaksa o olmuştur gerisi tecrübe edinmektir. Şu an takıma sunduğu katkı ile oynamayı hak ediyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca bu, hata yapar. Bundan sonra da yapacaktır. Kazanan oyuncularda ısrar etmesi geleneksel bakış biraz. Bizim düşündüklerimizi kendisinin düşünmediğini varsaymak 30-40 senelik hocalığına haksızlık olur bence. Kültürümüzde özeleştiri var zaten. Kalkıp her şeyi dış etkenlere bağlayacak bir camia değiliz. Mağlubiyetin hayırlısı olmaz ama bu maç uyanmamıza vesile olmuştur umarım. Camiada genel bir rehavet vardı sanki.
güzel noktayı söyledın rehavet bunu ilk alaynya kupa macında bizler görduk ama hoca göremedı,camiada rehavet varmı bilmiyorum cunku yönetimsiz gittigimiz icin tamamen bu hakem operasyonları guclu bır yönetime böyle operasyon cekemezlerdı
rehavet bence hocada yada hocada demiyeyim bizim takımda var ve hoca gevşemiş oyuncuları göremiyormu bilmiyorum ama ısrarl oynatıyor erzurum macı bagıra bagıra puan kaybıydı guardiola gibi bir adam kac puan fark acmıs her maca farklı takıml oyuncularla cıkıyor

Besiktas ve Trabzonu icerde yenersek agla daha avantajliyiz umarim bu malubiyetten dersler cikaririz gencecik oyuncularimiz var Bunlari daha tempolu oynatamiyorsak yaziklar olsun bizie Burdan sonra arda sadece oyunu sogutmak icin girmeli Feg 10 numara oynamali

Oyuncularimizin yas ortalamasi fena degil neden tempo yapamiyoruz Neden hizli oynayamiyoruz Bu piri Reiste mi tiras yaw

Geri
Üst Alt