SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Aynı fikirdeyim. Toplumlar özelestri yapabilmeli daha iyiye ulasabilmek icin. Ben şu anda gerek hoca gerek Yönetim olarak bağırıp cağırınca ne değisiyor. Basiyorlar cezayı. Yine onların ekmeğine yağ suruyoruz. Halbuki kendi elimizde yapabilece^imiz seyler var. Doğru futbol, mac icinde doğru degisiklikler, forma adaleti gibi. Sen bunları yap, hakemi konusmana gerek kalmaz. En fazla 2 mac doğrar seni ama sen yine de amacına ulaşırsın.
4 yılda 170 mesaj.. doğrandığımız maçta özeleştiriyi biz yapacaz öyle mi..

Direk delikanlı ol da ben kuşum de

Dışarıda yenen haklarımızı sonuna kadar savunalım. Ama içeride gerekli yerleri eleştirelim. Ben 2 haftadır oynanan oyundan hiç memnun değilim. İki maça da aşağı yukarı aynı kadro ve planla çıkılması da çözüm için çaba olmadığını gösteriyor. Mostafa bir şekilde atar diye planımız yoktur umarım. Ben kerem ve feghouli'yi sahada daha çok görmek istiyorum. Taylan da bir an önce dönsün

IMG_1808.webp

Ülkede futbolun adaleti buyurun..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

TS-FB maçından önce iddaa nin uzun vadeli seçeneğine baktım..

Galatasaray ve fenerbahceden hangisi ligi üstte bitirir bahsi için 2 takım için de oran aynıydı.. 1.72

Dusunun fb gs den 3 puan geride ıkili averaj gs de ve üstelik fenerbahçe trabzon deplasmanına gidiyor...Üstelik gs nin fikstur avantajı da var...Demek ki bi bildikleri varmış!

Mustafaya 2 den fazla ceza verecekler bakın görün. Niyetlerini açık açık belli edecekler. Buraya yazıyorum

oyuncularda artık bu pisliklere kin güdsünler çıkıp gerekeni 9 kişi bile kalsalar göstersinler arkadaş.madem öyle işte böyle desinler bu saatten sonra.bu pislik durumlar hala oyuncularda fitili ateşlemiyorsa konuşmasınlar ozaman.

bu takıma bi melo şart.net eksikliklerimizden biri buydu.forveti hallettik takımı ateşleyecek agresif bi oyuncu yıllardır yok bizde.

Hoca bu, hata yapar. Bundan sonra da yapacaktır. Kazanan oyuncularda ısrar etmesi geleneksel bakış biraz. Bizim düşündüklerimizi kendisinin düşünmediğini varsaymak 30-40 senelik hocalığına haksızlık olur bence. Kültürümüzde özeleştiri var zaten. Kalkıp her şeyi dış etkenlere bağlayacak bir camia değiliz. Mağlubiyetin hayırlısı olmaz ama bu maç uyanmamıza vesile olmuştur umarım. Camiada genel bir rehavet vardı sanki.

Alanya kupa maçı rehavet eyvallah ama ikinci defa aynı hataya düşüyorsan en hafif deyişle ferasetsizlik.. hele Alanya lig maçında oynadığın ikinci yarı rezaletinden sonra rehavet yaşıyorsan bunun adı ahmaklıktır. Keşke o maçı kaybedip bu maçı kaybetmeseydik. Çünkü lig sonuncusuna yenilgi demek mental olarak topçuların yıkılması demek.. maalesef bu yenilgi, çok ağır sonuçları olacak. Hatalı 11 seçimleri hatalı taktik ve en kötüsü Erol’un fenerini taklit etmek bizi devekuşu yaptı.. ne kuşuz ne de deve... halbuki herşey bizim elimizdeydi, hakemlere rakiplere tffye rağmen... ama beyimiz Fatih hoca böyle buyurdu.. canı sağolsun yine de...

4 yılda 170 mesaj.. doğrandığımız maçta özeleştiriyi biz yapacaz öyle mi..

Direk delikanlı ol da ben kuşum de

Enteresan. Sen 4 yıldir yorumlarını takip ettigim renktaslardan birisin aslında. Demek ki iyice yaşlandım ben de hata yapıyorum artik. Üzüldüğüm aslında ne anlatmak istediğimi anlamaman oldu.

yazıklar olsun hala kendime gelemiyorum
ikinci lig takımına diş geçiremedik
koyayım hakemine de federasyonuna da

Kötü futbolu konuşun hakemi boşverin diyen renktaşlar.Yarın Antalyaspor doğranınca hiç konuşmayın burada.

Hakemin de tffnin de ne olduğunu biliyorduk. Ama onları da yenecek gücün var. Ama bu maçı hakemden daha fazla biz hediye ettik.. Antalya’nın doğranacağını biliyoruz, buna önlemi masada alamıyorsan ki alamadığımız belli o zaman sahada alacaksın. Ama biz sahada ruhsuz yürüdük. Adamları güçleri ile ezdi bizi. Artık hakem demeyi bıraksak iyi olur, çünkü hakemlerin ne olduğunu biliyoruz. Bunu kenar yönetimin ve futbolcun anlamamış ki önlem alamamışlar.

Alanya kupa maçı rehavet eyvallah ama ikinci defa aynı hataya düşüyorsan en hafif deyişle ferasetsizlik.. hele Alanya lig maçında oynadığın ikinci yarı rezaletinden sonra rehavet yaşıyorsan bunun adı ahmaklıktır. Keşke o maçı kaybedip bu maçı kaybetmeseydik. Çünkü lig sonuncusuna yenilgi demek mental olarak topçuların yıkılması demek.. maalesef bu yenilgi, çok ağır sonuçları olacak. Hatalı 11 seçimleri hatalı taktik ve en kötüsü Erol’un fenerini taklit etmek bizi devekuşu yaptı.. ne kuşuz ne de deve... halbuki herşey bizim elimizdeydi, hakemlere rakiplere tffye rağmen... ama beyimiz Fatih hoca böyle buyurdu.. canı sağolsun yine de...

Neredeyse her sene var lig sonuncusuna bir mağlubiyetimiz. Yıkım değil uyanış olur. Kaç sefer geçtik bu yollardan. Fb miyiz? Bjk miyiz ki mental çöküş yaşayalım?

Sinirden,üzüntüden ve kendimi sıkmaktan başım ağrıyor.Bugün öyle kinlendim ki...Aynı hava artık Florya'da da vardır.Fatih hoca oyunun gidişatın zaten farkında bundan ders çıkarmıştır,onun dışında hakem ve düzen hakkında harika bombaladı.Allah yardımcımız olsun okyanusları aşıp derede boğulduk ama hiçbir şey bitmedi Mayıs'ta şampiyonluk konvoyunda hatırlayacağız bu günleri.Lütfen karamsar olmayın,biz galatasaray'iz.
Gerekirse 8de kapanır 18 de

Bu işlerin bu noktaya geleceği fener-başakşehir maçından belliydi zaten hani ne oldu kapkara geceydi unutuldu gitti değil mi

Adamın bileğine taban dalıp kırmızı kart almayan oyuncuları, haksız yere kırmızı kart yedirilen sonradan da cezası silinen başak oyuncusu oldu ne oldu en fazla 1 hafta konuşuldu bitti

Göz göre göre Fener-Gs maçında penaltımız verilmedi, o y.şak canerin kırmızı kartı verilmedi yenince kimsenin gıkı çıkmadı ama adamlar 2 hafta boyunca ofsayt olan pozisyonu golümüz verilmedi diye sağda solda ağlayıp durdular

Alanya maçında bile bile doğrandık yendik diye o da unutuldu gitti

Geçen hafta lig boyunca daha hafiflerine bile penaltı verilen bakasetas'ın pozisyonu için vara bile bakılmadı sonra o vardaki p.şt hakem gelip bizim maçın var hakemi yapıldı ve göz göre göre doğrandık

Merak etmeyin bu maç da unutulacak diğer hepsi gibi tek yapmamız takımımıza sahip çıkmak fatih hocaya güvenmek çünkü başka GS ve Fatih Terim yok

Geri
Üst Alt