Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.510
- 26.802
- 1.873
tatlıtaşlılar dakika başı 3 faul yapıp pozisyonları kartsız geçmeye devam ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oynuyorum umarım yatmaz yatarsa senınleBeştaş atar ms2 oynayın canlıdan
Şikeli penaltı çalacaktır
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herhangi bir yorumununBjk kirmizi gorur bugun cok bos alan veriyorlar ve sakar topculari var
Ghezzal 4 sene oynasın şampiyonluk kazandırsın onu da görürüz.Feghouli'nin vermesi gereken katkıyı Ghezzal veriyor biri 4 mil.€ diğeri 1.5 mil.€ alıyor hayat işte ...
Acquah çok iyi oyuncu bence, o takımda mundar olması normal.Acquah çok kötü bugün normalde bu kadar kazma değildi
???pöffff bjk puan kaybederse 1 saat sergenin ağlamalarını dinlicez
Belli ediyor aslında bazı pozisyonlarda kalitesini,sorunu mental sanırım.Acquah çok iyi oyuncu bence, o takımda mundar olması normal.
Döneminin wonderkidiydi zaten.
valla guzel olur dinlerim yanipöffff bjk puan kaybederse 1 saat sergenin ağlamalarını dinlicez
Gördüm de bu kadar kel alaka görmedim yani, biri sağ kanat biri sol kanat. Nkodou yerine Larin oynuyor zaten, Ghezzal değil ayrıca diğer dediğine de katılmıyorum, biri Bjk rotasyon oyuncusu, diğeri takımı taşıyan adam zaten.N'Koudou Ghezzal'dan daha iyi.Oynamaması daha iyi..
Dikine efsane dribbling yapardı; pasları da fena değildi, niye parlayamadı bilemiyorum o kısmı ama.Belli ediyor aslında bazı pozisyonlarda kalitesini,sorunu mental sanırım.