Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 11.504
- 2.667
- 2.118
8taş bu gidişatta gol mol atamaz aksine yeme ihtimali daha yüksek, Adem biraz sorumluluk alsa bu iş tamam, daha Umut kozu var pres yapacak yıpratacak gol atma ihtimali olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mac 17:00 de basladi
ŞahinRahmi sana guveniyorm bjkya bu aksam puan kaybettirirsin
Ghezzal'a göre iyi.Sakat olmasa sürekli oynatır.Ghezzal'ı büyük maçlarda beğenmedim.Ghezzal değil Josef takımı taşıyo.Josef'siz maçlarda bu daha iyi anlaşılıyo.Bu benim görüşüm o senin görüşün..Gördüm de bu kadar kel alaka görmedim yani, biri sağ kanat biri sol kanat. Nkodou yerine Larin oynuyor zaten, Ghezzal değil ayrıca diğer dediğine de katılmıyorum, biri Bjk rotasyon oyuncusu, diğeri takımı taşıyan adam zaten.
Evet hep dikkatimi çekiyor hem güçlü hemde tekniği kötü değil.Acquah çok iyi oyuncu bence, o takımda mundar olması normal.
Döneminin wonderkidiydi zaten.
8taş bu gidişatta gol mol atamaz aksine yeme ihtimali daha yüksek, Adem biraz sorumluluk alsa bu iş tamam, daha Umut kozu var pres yapacak yıpratacak gol atma ihtimali olacak.
İzleyemediğim maçta yorumlar kafa karıştırdı..
Galiba bjk geçmiş maçlarına göre form düşüklüğü yaşıyor ama bu maçı alır gibi diyorsunuz. İnş 90 da yer sergenin patlıcan suratını izlerim akşam
beşiktaş maçını mı izliyorsunDenizli maçında da fiziken iyi değillerdi. Köpek gibi koşuyordu bunlar
Evet suc mubeşiktaş maçını mı izliyorsun
Salaklik etmis olursun rengimRahmi sana guveniyorm bjkya bu aksam puan kaybettirirsin