SL 20/21 H:28 | Yeni Malatyaspor 0-1 Beşiktaş | MS | 2 Mart

8taş bu gidişatta gol mol atamaz aksine yeme ihtimali daha yüksek, Adem biraz sorumluluk alsa bu iş tamam, daha Umut kozu var pres yapacak yıpratacak gol atma ihtimali olacak.

İzleyemediğim maçta yorumlar kafa karıştırdı..

Galiba bjk geçmiş maçlarına göre form düşüklüğü yaşıyor ama bu maçı alır gibi diyorsunuz. İnş 90 da yer sergenin patlıcan suratını izlerim akşam

Mustafa Yenihallac ilk yarinin futbol oynama gayretinde bulunan tek oyuncusu hasbelkader Karim Hafez ile birlikte. Kaleciler disinda diger 19 sahis biraz top cevirmeye gelmis.

Gördüm de bu kadar kel alaka görmedim yani, biri sağ kanat biri sol kanat. Nkodou yerine Larin oynuyor zaten, Ghezzal değil ayrıca diğer dediğine de katılmıyorum, biri Bjk rotasyon oyuncusu, diğeri takımı taşıyan adam zaten.
Ghezzal'a göre iyi.Sakat olmasa sürekli oynatır.Ghezzal'ı büyük maçlarda beğenmedim.Ghezzal değil Josef takımı taşıyo.Josef'siz maçlarda bu daha iyi anlaşılıyo.Bu benim görüşüm o senin görüşün..

Rıdvan ekranlara çıkmıyor herhalde görmüyorum ve duymuyorum

8taş bu gidişatta gol mol atamaz aksine yeme ihtimali daha yüksek, Adem biraz sorumluluk alsa bu iş tamam, daha Umut kozu var pres yapacak yıpratacak gol atma ihtimali olacak.

bjk nin puan kaybetmesini sergen istese bile halis izin vermez. Ölür yine bişeyler uydurur bjk yi kazandırır.

halis muhlis tetikçi herif.

İzleyemediğim maçta yorumlar kafa karıştırdı..

Galiba bjk geçmiş maçlarına göre form düşüklüğü yaşıyor ama bu maçı alır gibi diyorsunuz. İnş 90 da yer sergenin patlıcan suratını izlerim akşam

Kayseri macinda gibi havada ucuz penalti kokusu var. Aut verdigi bir pozisyon var, orada basta wellington topa temas ediyor diye korner vermis, sonra düzeltmisti. Wellington´un temasi varsa, o da rakibe. BJK benzer pozisyonda penalti alir.

Denizli maçında da fiziken iyi değillerdi. Köpek gibi koşuyordu bunlar

Leş bi maç
Güreş gibi
Kaza kurşunu ile bjk bir adım önde duruyor puan alma yönünden
Malatya kitlemeye devam etsede gol atabilecek modda değil.
Kaleye ciddi uzak kalıyorlar kontrada bile

Biz Yugoslav faulleri yapmaya kalksak 3.de sarı kart görürüz, bjkliler bu işi kartlık faullerle yapıp yine de kart görmüyor.

Penaltı pozisyonu bjklilerin kalçalarını dayayıp kendilerini yere bırakarak kazandıkları milyon tane faulden daha faul gibiydi.

Malatya da felaket kötü. Pas arası yapıp kestikleri toplar rakibin ayağına adrese teslim gibi gidiyor. Bjkliler bir orta açtılar içerideki 4 bjkli de demarke pozisyondaydı, top Abou'ya geldi ama iyi vuramadı.
Formda bir takım Malatya karşısında ilk yarıyı önde kapatıldı.

Geri
Üst Alt