Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.510
- 26.802
- 1.873
şerefinle hakkınla, şikeci kalkavan'ınla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demin de güzel getirdi topu gezal iyi pas verince
bazı şeyler sergenlik değil kaliteyle oluo
15-20 mil edecek topçuyu beleşe aldılar sakat olabilir diye
adam ayı gibi bişeyde olmuyo
Arenaya gelene kadar biz öne geçeriz diye düşünüyorum puan olarak.Tabi ki futbolumuzu düzeltirsek.Tinerciler mac kaybetmiyo biz gittik ankaragucune 3 puan verdik gelde yanma eksik maci saymazsak normaldede 3 puan ondeler Arenada ne yapip edip 3 atmamiz lazim sunlara
Olmiyacak takimlara puan verirsek zor yarin sivasa ne yapacaz bakalimArenaya gelene kadar biz öne geçeriz diye düşünüyorum puan olarak.Tabi ki futbolumuzu düzeltirsek.
Ulan once iki gun once fener son dakkada bombos kalede golu yemiyor. Bugunde bunlarin direkten donuyo. Bizde olsa direge carpar sonra kaleciye carpar sonra defansin ayaklari birbirine dolanir ve gol olurdu
Yok. O mallar yıllardır bizim rakibimizi yenip ekmeğimize yağ sürüyor. Beşiktaş'a yenilmezler. Koşul ne olursa olsun.FB yaristan koptugu an bjk ya verir
Tinerciler mac kaybetmiyo biz gittik ankaragucune 3 puan verdik gelde yanma eksik maci saymazsak normaldede 3 puan ondeler Arenada ne yapip edip 3 atmamiz lazim sunlara
BJK nin en iyi transferi ghezzal ve abubakar. Abu da kumardi sakatlandigi an geri donemez.Sanslari yaninda.Arenaya gelene kadar biz öne geçeriz diye düşünüyorum puan olarak.Tabi ki futbolumuzu düzeltirsek.
İşte bunları TV'de Bülent Uslu, Ahmet Ercanlar gibi adamların gözüne sokacak yorumculara ihtiyacımız varŞerefinle, hakkınla!!!
Bunların zor fixturu başladı bu maçlarda belli olcak gelecekleri. Alanya - FB - başak- Göztepe - Hatay - Kasımpaşa bu maçlar zor.