Açık konuşmak gerekirse katılmıyorum. Psikolojik vs... her türlü çökmesi gereken takım camia f.bahçe denen mikrop kulüptür.
Her b.ku yediler bu sene hesap soran da olmadı. Maddi olarak en kötü durumda olan, limiti en düşük olan kulübün 25 tane transfer yapmasına göz yumuldu. TFF, MHK, Tahkim, PFDK, Siyaset, Medya her türlü desteği alenen aldılar. Kaç tane kırılma maçında hakemler ile ayakta tutuldular. Her fırsatta Galatasaray düşmanlığı yapıp dört koldan saldırıyorlar. Galatasaray'ın ve Fatih Terim'in düşmesi için ellerinden gelen her türlü ali cengiz oyununa başvuruyorlar.
Bjk ise haddini bilerek devam ediyor. Üç kuruşluk transferler ile çatır çatır top oynuyor adamlar. Fizik olarak ligin en iyi takımlarından biri bunlar. Biraz önce biten Gaziantep maçının 2. yarısını seyrettim. Son 10 dakikada 2-2 olabilirdi lakin 2-0'dan sonra 5-0 da olabilirdi. Galatasaray en son ne zaman böyle hızlı ve dikine bir şekilde pozitif futbol oynadı hatırlamıyorum. Herhalde geçen seneki 1-3'lük fb maçıdır. O maç dışında mıy mıy mıy da mıy mıy.... Yan pas, geri pas, kaleciye pas.... Biz rakip kaleye topu götürüne kadar rakip takım her birimi ile yerleşiyor zaten. Neymiş geride oyun kuruyormuşuz! Hadi oradan!
En nefret ettiğim 2. takımdır bjk lakin benim gördüğüm bu sene en iyi topu oynayan takım bjk. Fener kadar olmasa da hakem desteği alıyorlar mı evet. Lakin hiçbir kırılma maçında hakem tarafından kurtarılmadılar hatta fb maçını hakeme rağmen aldılar. Nefret ediyorum o buram buram tiner kokan bjkli romantizminden ama gerçek şu ki bizim oynadığımız futbol bjk'den iyi değil. Kadromuz bjk'den iyi mi? Tartışılır.
Fatih hoca da çıkmış la fontaine'den masallar anlatıyor. Hakem fenerasyon eyw tamam da ne oynuyoruz aga biz? Pas oyunu diyorlar. Neyin pas oyunu bu? Biz Barcelona mıyız Manchester City miyiz? Neyin pas oyunu aga? Saçma sapan bir futbol. Deli ediyorlar beni.