- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
Lig sonuncusunu yenemezsen boyle puan kaybetsinler diye beklersin.
evlat sevgisi yüzünden bu duruma düstük biz
yarin yine ayni elemanlar sahada olur
sivasi biz hayatta yenemeyiz bu zihniyet ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig sonuncusunu yenemezsen boyle puan kaybetsinler diye beklersin.
Yarinki 11i görmekten korkuyorum.evlat sevgisi yüzünden bu duruma düstük biz
yarin yine ayni elemanlar sahada olur
sivasi biz hayatta yenemeyiz bu zihniyet ile
Kaale bile alınacak şeyler değil.Okumaz olaydim herkes bjk yi şampiyon ilan etmiş bile
Yarinki 11i görmekten korkuyorum.
Isimlere göre sampiyonluk verilse fb'nin bir cok kaliteli kadrosu sampiyon olurdu.Benim sezon başından beri Feghouli'yi Belhanda'yı Falcao'yu Babel'i bu kadar topa tutmamın sebebi bu reis neticede öyle inanılmaz zor süper taktik savaşı dönen bir ligde oynamıyoruz 1-2 oyuncun sağlam hücum etmeyi biliyorsa bile bir takımı alıp bir yerden bir yere getirebiliyorlar
Aboubakar maçın başında Ljajic 'in attığı topla kaleci ile karşı karşıya kaldı ama ofsayta yakalandı
Ghezzel hemen hemen aynı pozisyonda Aboubakar'ın ağzının içine top attı gol geldi daha maçın başında 3 puanı aldılar resmen
Feghouli'den Belhanda'dan Falcao'dan da bu katkıyı bekliyoruz aldıkları paralar korkunç resmen ligin en çok kazanan oyuncuları ama verdikleri katkıya bakıyoruz ? son 2 senede 4-5 tane maç sayabiliyorum dişe dokunur oynadıkları
Bence bizim takımın ağır başlarının temizlenip Aboubakar gibi Ghezzal gibi bir şekilde kilidi çözebilen oyuncular ile yerlerini değiştirmek lazım Gomis ve Garry böyleydi bir zamanlar Feghouli ve Onyekuru böyleydi ama şu anda Onyekuru'lar Feghouli'ler Falcao'lar bir bok oynamayınca böyle izliyoruz işte Ghezzal şunu yaptı Aboubakar böyle etti diye
Bu tip yorumları yazanlar kesinlikle alkollü.Hasbinallah
dedirten yorumlar
Sergen adil bir insan.arda kesin oynar yine
bjknin oyuncusu olsaydi sergen onu coktan sutlamisti
Aboubakar geldiği gün lig bitti demiştik sanırımSergen adil bir insan.