GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 109

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,5K
Sayfa
109/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Önceki maçlara göre daha iyi oynuyoruz topu daha hızlı dolaştıran ve dikine daha fazla hamle yapan bir takım var. Saçma sapan goller yedik.

Fatih Hoca pas futbolu oynatıyorum diye düşünüyorsa büyük yanılgı içinde, bunun adı pas futbolu falan değil, oyunu oynamaya çalışan taraf olmamız lazımken, bu futbol anlayışı ile rakibe bırakmadan oyunu biz soğutuyoruz, oyundaki sürenin neredeyse yarısını da boşa harcıyoruz.

ne pas oyunu yaw?

sahada taktik diye birsey yok zaten.

Ah Ah zamaninda Unal Aysal baskanim, Tuchel'e teklif goturmustu.

Adam sov yapiyor chelseade, sene sonu terime kovup

Lucien favre getirmek sart.

Takım iyi top oynuyor diyenler trollük mü yapıyor yoksa biz gerçekten 2-1 galip geldik de ilk yarı bizim mi haberimiz yok diyeceksiniz ki bireysel hatadan yedik bireysel bir gol atmasak maç şuan 2-0dı

2 golde de linnes ve donk’un hatası var. adam gibi bi kadro yakalayamayacak miyiz biz, bu maci kazansak linnes’le devam edecek herif.
Feg nerede geçen mac 20 dakikada yildizlasti adam bu mac niye yedekte sakat olmadıgını gorduk gecen mac

Adamlar taç kullanacak bizde 35 kişi ceza sahasında bekliyor. Yahu rakibi püskürtmen gerekiyor, niye geriye gömülüyoruz. Savunma anlayışımız da hücum gibi tuhaf.

Hoca Kuru'dan Bruma mı çıkarmaya çalışıyor acaba. Bu herifin topsuz koşuları işimize yarar en fazla.

Konsantrasyon, Galatasaray'da slogandan ibaret. Bugün de gördük maalesef.

Tamamen ayrı takımla çıkmasını desteklemiyorum ama

Madem 2 ayrı takım yaptın ve komple değiştiriyorsun

Onyeyi de oynatmasana o zaman
Oynaması gereken adam fegh bu takımda

Bizim taraftarların beklentisi de düşmüş. Ben anlamadım iyi oynuyoruz diyen arkadaşlar neye göre iyi oynadığımız düşünüyorlar acaba? Golden başka kaleye çektiğimiz şut var mı ben hatırlamıyorum. %65 topla oynamamıza istinaden diyorlar galiba 🤔

aynı pozisyonda iki kez kafayı çıkıp alamadı donk linnes hediye etti yedik. ikinci gol taçtan yine kafayı alamadık yine gol. adamlar çok net çalışmışlar bu işe taç atışında stoperi getiriyorlar

Geri
Üst Alt