GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 175

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
175/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Şampiyonluk gitti 90 dakika koşmayan adamlar son 3 dakika savaştık olmadı havası veriyorlar o Linnesi donku belhandayı hemen yollasınlar şampiyonluk maçları bublarAnadolu takımının yapmayacağı hataları yapıyorlar geçmiş olsun lig bitti

yapmaları gereken atakları son üç dakikada yaptı bizimkiler ulan bunu en az yarım saat yapacaksınız.
içimden takımın üçüncü golü atması gelmedi bu rezil futbol ile maç kazanacaksak kazanmayalım şampiyon olacaksak olmayalım ya olmayalım ya.
biz galatasarayız yenilsekde rakibi boğarız. tribünden seyirci gitti takımın kimliği kayboldu fatih terim bile saçmalıyor.

Durum şu ki Beşiktaş adım adım şampiyonluğa yürüyor. Zor fikstürden çıktık artık önümüz açık dedikten sonra yüzümüz gülmedi. Bu işin zoru, kolayı yok. Beşiktaş her maçta çatır çatır 3 puanları alıyorsa tüm camia olarak bizim de şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz gerek.

Oyun planı mı ? O da ne . ya bu takım hocasızda bunu oynar zaten. Ha Fatih hoca gitsin demiyorum ama hiç mi rakibe çalışmaz bir insan.

Lanet olsun be, lanet var üstümüzde TFF -MHK işbirliği.. Yatabare kırmızıdan atılmalıydı... Diagnenin aynı pozisyon

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt