Ben yinede ümidi kesmicem inşallah toparlarlar
VAR'da palabıyık varAynisi kupa macinda olmustu Luyindama topa vurmustu sonra ayagini indirmedigi icin adami kafasina gelmisti kirmizi vermisti Diagnenin pozisyonu da ayni topa dokunda kirmizi Ardanin dedigi gibi bizi gelince Topa dokunuyor oluyor.Topa dokuyor ama ayaginida cekmiyor sonra o nasil olacak
Bu şekil bakmamız lazım olaya. Ben kazandığımız maçlar dahil bugün daha iyi oynadığımızı düşünüyorum.Sakin kafada dusununce bugun kaybedilen puan tamamen sansizliktan ibaret bence yenmemesi gereken 2 gol yedik ve cok net gol.pozisyonlari kacirdik olmadi mi olmuyor.fark 2 puan gibi gozuksede 5 puan bence Ama genede buradan cevirecegimizi dusunuyorum Onyekuru ve Gedson gibi oyuncular artik yavas yavas mac performansini yakalamaya basladilar.Sarachi de oynatikca acilan bi oyuncu kayseri maci ile yeniden seri yapacagimizi dusunuyorum.Taraftar olarak bize destek vermek duser.
Bunun tekrari halinde hakaret yersin
Ulan buna penaltı demeyen KUŞTUR
Canlıdan izleyip tekrari gormeden yazdım sakinEliyle bariz müdahale var. Yüzde yüz penalti
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinlikle 4-4-2 tek forvetle kanat oyuncuları sezonda 20 gol 30 asist yapan Bayern,City PSG tipi takımlar oynar , ulan gol atan oyuncumuz yok Mohamed olmasa eskiden beklerimiz stoperlelerimiz bile 5, gol 5 asist falan yapardı iki kere geri düştüğümuz maçta bir tane saldıran oyuncumuz yoktu falcaodan başka , 10000 Marcao Taylan paslaşmasi izliyoruzBu Emre kılıç bile Belhanda dan daha iyi oynardı bir de onyekuru kesik yemeli maçın adımıza en iyi oyuncusu Falcao idi Onyekuru'yu kesip falcao Mohammed yapip 4-4-2'ye dönmeliyiz
Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Feghouli Gedson Taylan Emre Kılıç
Mohammed Falcao
Ben sorun hocada mi yoksa iki maçtır mücadele etmeyen oyuncularda mi yada bukadar gol kaciranlarda mi karar veremedim. Kadro yanlış diyoruz da hepside iyi topçular aslında öyle kötü oyuncu pek yok kadromuzda. Kim çıksa oynaması lazımdı. Taktik anlamında eleştiri olur daha hızlı oynamamız lazımdı vs. Ama ben sadece hocaya topu atmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Pas futbolu oynanabilirse gayet iyi bir taktiktir ki Avrupa'nın çoğu büyük takımı maç içinde zaman zaman döner bu taktiği uygular. Ama benim anlamadığım dakika 70 küsür halen mıy mıy oynuyoruz. İkinci yarı geridesin neden bukadar az mücadele neden bukadar yavaş futbol? Sonradan oyuna girip sıçan feghouli neden böyle oynadı. Yada top bizdeyken bazı oyuncular neden rakibin arkasında. Çok severim kendisini ama Onyekuru sen kaç haftadır gol kaçırıyosun neden ekstradan son vuruş çalışması yapmiyosun. İki maçtır Onyekuru gelenleri atsa mesela şuan bambaşka birşey konuşuyor olurduk. Yani bunları ben görüyosam teknik heyetinde görmesi lazımdı. Ama tekra söylüyorum tek sorumlu hoca değil futbolcularda eksik mucadele etti. Neyse canımız sıkıldı yapacak çok biseyde yok. Artık önümüze bakmamız lazım. Fatih hocaya ne demek gerekir bilmiyorum. 34 yaşındayım hayatım onun başarılarını görerek sevinerek geçti. O yüzden ben şahsım adına saygısızlık edemem. Belkide bilmediğimiz başka şeylerde var. Bişey demek zor.
Sunuda ekliyim hocanın yardımcıları acaba şu oyuncuda su eksik var bunda bu eksik var diye söyleyip oyuncuların bireysel çalışmasına katkıda bulunuyolarmi onuda merak ediyorum.
İstek yok kesinlikle bu kadrodan çok daha kötü kadrolarla daha iyi oynadığımız zamanlar var.Kadro seçimi, tercihler vs vs eleştirileri biraz kolaya kaçmak. Bu takım psikolojik olarak çökmüş durumda. 1 mağlubiyet ile kafaca dağıldılar. Toparlanamıyorlar. Her maçta olumsuz bir şeyler olmaya başladı. Burada bir 'winner' kişiliğin ortaya çıkıp çekip alması gerekiyor maçları. Yoksa geçen sene Muslera'nın sakatlığı sonrası yaşadığımız ani çöküşün tekrarını izleyeceğiz.
De demek bu eşşen?eşşen diyecez
Kemal kardeş az daha seni bile kuş olarak etiketleyeceklermiş.Bunun tekrari halinde hakaret yersinCanlıdan izleyip tekrari gormeden yazdım sakin
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babanın forumu mu burası .15 yasindaki veletler adam oluyor klavye başında iyi ki yöneticilik vermişler size adam ol önce karşındakine düzgün cevap yaz .Araştır lan at kafası; Donk Linnes oynasın diye kafa ütüledin takımın ebesine atladılar, hala utanmadan konuşuyor bir de. Herkese bok at sonra oynasın dediklerin sıçsın sonra da gel kafa aç; hadi ya.
Babel niye oynuyor demişsindir maçın başında şimdi gelip niye çıktı diyorsun, bu kadar kolpacısın.
Ben kimsenin biatçısı değilim rahat ol. Bir daha iftira attığını görürsem de seni uzayın derinliklerine yollarım.
Muslera'yı saymazsak Onyekuru da dahil Bizim takımda winner yok hiç olmadı.Mohammed belki olabilir.Gerisi boş.Kadro seçimi, tercihler vs vs eleştirileri biraz kolaya kaçmak. Bu takım psikolojik olarak çökmüş durumda. 1 mağlubiyet ile kafaca dağıldılar. Toparlanamıyorlar. Her maçta olumsuz bir şeyler olmaya başladı. Burada bir 'winner' kişiliğin ortaya çıkıp çekip alması gerekiyor maçları. Yoksa geçen sene Muslera'nın sakatlığı sonrası yaşadığımız ani çöküşün tekrarını izleyeceğiz.