GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 20

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
20/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
haftalardır bahsetmiyorum fakat ankaragücü maçındaki oyundan sonra benim şampiyonluğa dair en ufak inancım kalmadı.

bu hafta sivassporu yensek ne değişecek ki? ilk yarıda zaman zaman oynadığımız pas oyununa geçeceğiz diye 8 haftayı bitirdik.

en son iyi futbolumuzu 3 ay önce felan lig sonuncusuna karşı oynadık. ve evet, ondan sonra alınan 7 galibiyetin hepsinde KÖTÜ HATTA REZALET futbol oynadık.

hocamı da çok seviyorum. bir şekilde laf etmeyeyim diyorum fakat özellikle ankaragücü maçında yaptığı değişiklikler resmen skandal. kendisinin de formsuz olduğunu düşünürsek, olağanüstü şekilde futbolumuzun kalitesi 5 gömlek yükselmezse bizden bi cacık olmaz.
kazanan kadro bozulmaz hocam

Maçin Hakemi Ali Şansalan'in kariyerine baktim fazla maçimizi yönetmemiş, ama hiçbir GALATASARAY taraftarinin unutmayacağı 2 maçın VAR hakemiymiş bu bile dikkatli olmamiz gerektiğini gösteriyor,2019 dal Kadiköyde 1-1 oynadığimiz Feghouli ye yapilan açik faulde uyarmamasi ve 4-2 yenildiğimiz Hatay kupa maçinda 30 cm dışardan çevrilip gol yedigimiz maç..

Maçin Hakemi Ali Şansalan'in kariyerine baktim fazla maçimizi yönetmemiş, ama hiçbir GALATASARAY taraftarinin unutmayacağı 2 maçın VAR hakemiymiş bu bile dikkatli olmamiz gerektiğini gösteriyor,2019 dal Kadiköyde 1-1 oynadığimiz Feghouli ye yapilan açik faulde uyarmamasi ve 4-2 yenildiğimiz Hatay kupa maçinda 30 cm dışardan çevrilip gol yedigimiz maç..

ifb maçındaki b yıldırımdı

Resmen kargalar sampiyon olmasini istiyorlar kuslar, kendileri bi mok oynamiyorlarya. Emre algici bolun demecine göre en iyi oyunu oynuyorlarmis kargalar. Lan malatyaya Karsi ne oynadi kargalar? Eger bizim macimizdaki gibi hakem hastasi olsa görürdüm ben bunlari.
Birde kuslar bi haftanin içinde Trabzon Antalya belesten 3 puan aldilar suan Trabzon bile 3cü olma yolundaydi.
Normalde hakem hatalar olmasa kuslara 8 puan fark olmasi gerekirken puan farki 2. Hala konusabiliyor ya ve sitelerinden aciklama yapabiliyor ya bunlar Sadece bunlar degil birde yandas kulüpleri inanilir gibi degil. Türkiyede futbol gercektende GSe karsi oynanan bir oyun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt