Umut Öfkeli
10 Numara!
düzgün konuş
Yol al
düzgün konuş
son kararimi verdim
Nando
Yedlin Luyi Marcao Saracchi
Taylan
Kerem Gedson Emre K. Onye
Falcao
Yapma etme yav. Kaçırdığı pozisyonu gördük
Musap ile sendeki şu Falc sevgisi ne olacak bilmiyorumHaklisin ama yinede oynasin, form tutup yapar birseyler .
oynayacak zaten
geçen maç bile oyuna giriyorsa devrede
mos yokken oynar
malesef. !
Yapma etmelik degil artik. Oynamaliy zaten bok gibi oynarsa sövüp iyi bi ceza yiyecegim. Yarin segilse ne zaman. Ogulcan hazir olsa o oynamali. Babel de ayni bok
Yapma etme yav. Kaçırdığı pozisyonu gördük
Sevgi felan degil. Uydurmayin bi yerinizden element. Bana kalsa ogulcan oynamali. Ama o da 7 haftada bi dk bile oynamadi. Babel de olmuyor cok kanada kaciyorMusap ile sendeki şu Falc sevgisi ne olacak bilmiyorum
Form tutacak diye diye adam son doğan çocuğunu da büyüttü
Yav ne uydurması nerede Falc yazısı görsem ikiniz oluyorsunuz geneldeSevgi felan degil. Uydurmayin bi yerinizden element. Bana kalsa ogulcan oynamali. Ama o da 7 haftada bi dk bile oynamadi
O zaman gözlerin ile oku yazdiklarimi. Saxma sapan önyargi yerine. Son sakatligindan sonra anasina bacisina sövmedigim kalmadiYav ne uydurması nerede Falc yazısı görsem ikiniz oluyorsunuz genelde
TamamO zaman gözlerin ile oku yazdiklarimi. Saxma sapan önyargi yerine. Son sakatligindan sonra anasina bacisina sövmedigim kalmadi
Bunu belhandacilar daha fazla yapiyor valla su an.gedson ve falko oynasın da bazı arkadaşların içi rahat etsin
maçı kaybetmişiz şampiyonluk gitmiş önemli değil
yeter ki babel/oğulcan-Belhanda oynamasın
Musap ile sendeki şu Falc sevgisi ne olacak bilmiyorum
Form tutacak diye diye adam son doğan çocuğunu da büyüttü