GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 7

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
7/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Taktiksel anlayış vesaire değişmesi lazım ileri hatta oyuncular aşırı kopuk oynuyor o yüzdende top hücum bölgesine taşınamıyor kanatlar ilerde bekliyor orta sahadakilerde adam geçebilecek yetenek yok bu 2 sorun yüzünden ortadan 2ye ayrılıyor takım resmen.Bunu ben görebiliyorsam hoca hayli hayli biliyordur.

Tüm maclarimizi kazansak bile artik bizim elimizde degil sampiyonluk. Besiktas'a gecti her sey. Ikili averaj BJK'de.

Adim gibi Eminim bu Omerle Etobo yuzunden zevksiz futbol oynuyoruz ikiside kazmator yaw Bu Taylan oldu mu kardesim Sarachi daha iyilesmedi mi?ne guzel gidiyorduk nerden geldi bu sakatliklar

--------------------------------Fernando Muslera--------------------------
Deandre Yedlin-------Luyindama-------------Marcao-------EMRE KILINC
-------------------------------Taylan Galatasarayli--------------------------
K. Aktürkoglu-----Yunus Belhanda-------Sofian Feghouli------H. Onyekuru
------------------------------------KARARSIZIM-----------------------------

Sadece forvet konusunda kararsizim. Falcao´yu kestirmek zor. Ancak Halil´in durumunu bilmiyoruz.
Normal sartlarda forvette ilk tercihim Babel, ama onun da eksiklikleri var, bacagini sokmaktan cekiniyor felan.
Falcao biraz formdaysa, en azindan teknigi ile top dagitabilir, ama süpheliyim. Halil´in topu kazandigi ve pozisyona girdigi bir an vardi Basaksehir macinda, stil olarak sevdim ve agresif gibi bu önemli. Ama kendisini göremedik. Ogulcan yine uzun süredir sakat, forvet oynama potansiyali görüyorum ama bazen yanlis pozisyon aliyor.

Sol bekte niye Emre ? Kendisi hem caliskan, iyi niyetli, ve oyun zekasina sahip bir oyuncu. Zekasiz futbolculardan teker teker kurtulmamiz lazim. Orada hem pas oyununda, hem de bindirmeleri ile is görebilir.

--------------------------------Fernando Muslera--------------------------
Deandre Yedlin-------Luyindama-------------Marcao-------EMRE KILINC
-------------------------------Taylan Galatasarayli--------------------------
K. Aktürkoglu-----Yunus Belhanda-------Sofian Feghouli------H. Onyekuru
------------------------------------KARARSIZIM-----------------------------

Sadece forvet konusunda kararsizim. Falcao´yu kestirmek zor. Ancak Halil´in durumunu bilmiyoruz.
Normal sartlarda forvette ilk tercihim Babel, ama onun da eksiklikleri var, bacagini sokmaktan cekiniyor felan.
Falcao biraz formdaysa, en azindan teknigi ile top dagitabilir, ama süpheliyim. Halil´in topu kazandigi ve pozisyona girdigi bir an vardi Basaksehir macinda, stil olarak sevdim ve agresif gibi bu önemli. Ama kendisini göremedik. Ogulcan yine uzun süredir sakat, forvet oynama potansiyali görüyorum ama bazen yanlis pozisyon aliyor.

Sol bekte niye Emre ? Kendisi hem caliskan, iyi niyetli, ve oyun zekasina sahip bir oyuncu. Zekasiz futbolculardan teker teker kurtulmamiz lazim. Orada hem pas oyununda, hem de bindirmeleri ile is görebilir.
Emre çalışkan ve iyi niyetli ama korkak hocam.
Bek pozisyonunda oynasın arkamda bir işler döner diye adımını atmaz orta sahaya, velevki attı korkudan bayılabilir.. hayatta oynayamaz bence..

Emre çalışkan ve iyi niyetli ama korkak hocam.
Bek pozisyonunda oynasın arkamda bir işler döner diye adımını atmaz orta sahaya, velevki attı korkudan bayılabilir.. hayatta oynayamaz bence..

Korkak topcudan tiksinirim, ancak Emre´nin korkakligini simdiye dek görmedim. Ancak oyunculardan
yeteneklerinin üstünde birsey beklememek lazim. Emre orta saha oynuyor, ama oyunu kurma, organize etme yetenegi yok. Ancak top cevirip, kombinasyonlara girebiliyorsan Emre adeta bir ingiliz anahtari gibi sahne aliyor ve kilit acabiliyor. Pas oyunlarina güzel dahil oluyor, ama topu tutan, ve o organizasyonlari kuran o degil.

Korkak topcudan tiksinirim, ancak Emre´nin korkakligini simdiye dek görmedim. Ancak oyunculardan
yeteneklerinin üstünde birsey beklememek lazim. Emre orta saha oynuyor, ama oyunu kurma, organize etme yetenegi yok. Ancak top cevirip, kombinasyonlara girebiliyorsan Emre adeta bir ingiliz anahtari gibi sahne aliyor ve kilit acabiliyor. Pas oyunlarina güzel dahil oluyor, ama topu tutan, ve o organizasyonlari kuran o degil.
Sivasda izlesiysen bizde bir çok şeyi denemediğini göreceksin. Buraya dikkat çekmek isterim Sivasspor da kinin aksine yapamıyor değil yapmamayı tercih ediyor çocuk. Şut denemesi çok az kilit pas çok az tehlikeli aksiyona girmiyor etliye sütlüye pek karışmadan oynamaya çalışıyor.
Bana göre bunun ilk sebebi gördüğü saçma sapan kırmızı kart bir diğeri hocanın neşteri ondan korkuyor sivasda saçma kartlar ve bir anda kızağa çekilme tehlilesi yoktu çocuğun. ya da forma ağır geldi bilmiyorum.
Performansına gelirsek iyi tabi memnunum ben ama potansiyeli sahadaki emreden daha yüksek.

Sivasda izlesiysen bizde bir çok şeyi denemediğini göreceksin. Buraya dikkat çekmek isterim Sivasspor da kinin aksine yapamıyor değil yapmamayı tercih ediyor çocuk. Şut denemesi çok az kilit pas çok az tehlikeli aksiyona girmiyor etliye sütlüye pek karışmadan oynamaya çalışıyor.
Bana göre bunun ilk sebebi gördüğü saçma sapan kırmızı kart bir diğeri hocanın neşteri ondan korkuyor sivasda saçma kartlar ve bir anda kızağa çekilme tehlilesi yoktu çocuğun. ya da forma ağır geldi bilmiyorum.
Performansına gelirsek iyi tabi memnunum ben ama potansiyeli sahadaki emreden daha yüksek.

Sivasspor´da bizdeki kadar fazla görevi yoktu ki haci.
Adamin görevi orada sadece hücumda skora katki saglamakti öncelik ile, ve cok daha diri bir takim oyunu vardi. Kafasi rahat hücuma yönelik top oynayabiliyordu. Bizde ise görevleri cok daha fazla, cok daha fazla efor sarfetmesi gerekiyor. Özellik ile ilk yaridaki veterener takimda, Taylan ve Emre takimin hamallari idi. Yani sorun korkaklik degil. Korkak oyuncuyu tek paslardan kacmasindan anlarsin. Yada geri geri gitmesinden, ilerisi bosken.

Valla biz top falan oynamıyoruz, Sivas takımı değil ikinci ligden bir takım getir ona karşı bile zorlanırız, Fatih hoca önce bu oyun kalitesine bir neşter vursun gerisini taraftar halleder

Artik biraz organize atak filan görsek acaba? Ben artik Muslera dan Marcao ya ondan Donka Donktan yedline yedlinden taca cikan futboldan biktim.

Keremi sola yazin lutfen, orda daha iyi oynuyor. Onye kesik yemesi lazim artik. Sagda artik ogulcan mi baslar kim baslarsa baslasin.

Bu mac zor. Ya beraberlik olur yada ikina ikina tek farkli galibiyet diyorum

Geri