13 maç var daha 13
Gerçi kimine göre de taa ekimdeyken lig bitmişti. O yüzden şu cümleler şaşırtmıyor artık
Murat sanırım sende uzun süredir forumdasın, o arkadaşlara alışmış olman gerekiyor. En kötü olumsuzlukta şampiyonluğu verip, en ufak bir olayda misal farklı skorlu galibiyette bizi kimse yenemez diyen türlerle aynı.
Lig her zaman uzun maraton, bu deyimi en iyi gösteren Başakşehir ile yarıştığımız ve Erzurum deplasmanından sonra puan kaybı yaşamamıza rağmen 8 puanı kapatıp şampiyon olduğumuz sezondur.
Tabi bu sene rakip tek değil daha düne kadar TS bile işin içindeydi. Ligin bizim için kopma noktasını çok iyi geçtik. 5 puan geride olup, Malatya-Gaziantep,Fb, Alanya deplasmanlarının olduğu fikstürden lider çıkarak.
@Keramettin TANRIVERDİ , Ankaragücü çok riskli dediğinde ben çok aynı fikirde değildim. Rahat bir şekilde savunmasını çözeriz diye düşünüyordum, tek tehlike şansları da Saba'ydı. Tabi hakemin cebinden çıkardığı penaltı hariç. Maalesef ikisi de bir dek geldi ve orta sahamızdaki yetersiz üçlüde de değişiklik yapmayınca kayıp yaşadık. Kırmızı olmasa 2-0'dan bile dönebileceğimiz bir maçtı.
Önemli bir avantajı kaçırdık. Ama telafi şansı var, Hatay'ı deplasmanda yenebilirsek bu durumu tersine çeviririz. Sivas, Ankaragücüne göre çok daha diri ve daha fazla bireysel yeteneğe sahip. Son maçlardaki sıkıntılara hocanın çözüm bulması şart (Feg'in kesinlikle 11'e dönmesi, orta üçlünün değiştirilmesi), yoksa olası bir puan kaybı baya zora sokar.
Milli araya puan farkı ile girme şansımız hala devam ediyor, inşallah öyle de olur.