GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 11

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
11/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
——————Muslera—————-
-Yedlin—Luyi——-Marcao-Ömer-
——————-Taylan—————-
—Kerem-Soso—Belhanda—Emre
——————-Falcao—————-

Artik öyle isime göre Ilk 11 yok kardesim. Henry haftalardir kayip, Gedson hazir degil. Ömer yazma sebebi de Celo ve Emre T. nin durumlari belli olmamasi.

sivas oldukça fizikli takım. Terim büyük hata yaptı. Etebo-Gedson-Kılınç üçlüsü asıl bu maç olmalıydı. Şimdi kadroyu bambaşka yapacak yine

ilk kesilmesi gereken isim arda. Çok kötü ve yorgun. Son 20 dakika girmeli oynayacaksa. Falcao oynayacak muhtemelen orada daha fizikli biri olmalı

Takım bugün antrenman yaptı mı? Oyuncuların son durumu nedir? Halil Dervişoğlu oynayacak seviyede mi? Forvette sakat Falcao ile pembe kafa Babel'i görmek istemiyorum. Oğulcan Çağlayan'ın son durumu nedir? Sağ kanat açıkta artık kendisini görmek istiyorum böylece Kerem sağ kanada ve feghouli 10 numaraya geçebilir. Asıl önemli nokta Saracchi ve Emre Taşdemir'in sakatlıkları tamamen geçti mi? Sol bekte Ömer Bayram'ı görmek istemiyorum. Linnes'e bile razıyım. Korkma Fatih Hocam çık şu kadroyla Sivas maçına genç ve dinamik oyuncularla seyir zevki yüksek bir maç izleyelim

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Oğulcan Feghouli Belhanda Kerem
Halil
​

Keşke Saracci iyileşse de

Muslera
Yedlin-Boss-Marco-Saracci
Taylan
Kerem-Feg-Emre-Onye
Babel

çıksak

bize karşı her takım atletik bizimkiler biz her takıma fanilatik kilotik.

ne biçim antremn yapıyorlar gına geldi bu güçsüzlükten.

fatihterim_pR5MpbX.webp

Bir kaç haftadır bunu düşünüyordum geriden gelmemiz daha iyi, lider takım stresli olur ve zaten 8 maçlık kazanma serimiz balondu patlaması iyi oldu. Ama dünden beri bir algı var hakemle kaybettiğimiz algısı. Yahu mohammed atıldığında biz 2-0 geride değilmiydik? Bir tane organize atağımız var mıydı yok, ee neyin algısı bu tamam hakemler artniyetli ama biz ne oynadık asıl bunu düşünmemiz lazım. Elinde Taylan Feghouli Kerem var biz Etebo Arda Gedson falan izliyoruz kaç maçtır. Umarım bundan sonra maç maç gideriz ve vura vura şampiyonluğu alırız beşiktaş falan illa puan kaybedecek ama yenilgiyi sadece hakeme bağlarsak bi b. tan ders çıkaramayız

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

A.gucu ilk11deki alternatifi olan hicbir arkadas 11 baslamamali..halil babel feg belhanda taylan hepsi oynamali.

Geri
Üst Alt