GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 13

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
13/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Eski Fatih Terim Olsa Bu haftaki Sivas Kadrosu Şu şekilde olurdu
Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Linnes
Taylan Etebo
Kerem Gedson Onyekuru
Oğulcan

Yaz puan kaybı

fikstür kek dedik gittik en kek takıma yenildik

bundan sonra her maçın ayrı bir hikayesi olacak

öyle yada böyle zirveden kopmasakta farkıda açamadık ve pamuk ipliğine bağlıyız

alanyadaki operasyonu atlattık ama agücünü geçemedik,bayern gibi oynayamadığımız içinde hakemide aşarız diyemiyoruz

1-2 maçta katliama uğradıktan sonra ligden koparılmayız umarım

yedlin oynayacaksa luyindama olmalı. son adamda marcao ve donku görmek istemiyorum artık.

geriye düştüğümüz hiçbir maçı kazanamıyoruz. o zaman ilk amacımız gol yememek. yenilmemek çok önemli.

muslera
yedlin - luyindama - marcao - linnes
taylan
kerem - feghouli - belhanda (emre, gedson, etebo) - onyekuru
falcao

dün şikecilerin maçını izleyemedim ama kendi sahalarında çelme yemeleri muhteşem oldu,ya bizim ciddi tepkilerimizden dolayı ortam durulsun diye berabere bitirdiler (eğer gerçekten büyük şikeciler şampiyon edilmeye karar verilmişsse) ya da bu senenin kayırılma krallığı tahtında şikeci abisini geride bırakan kargalar şampiyon edilecek.

haftanın karlısı kargalar olsada zirvedeyiz ve enazından elimizdeki bu durumu artık kullanmalıyız gene enaz 8-9 maçlık bi seri yaparak ALLAHın izniyle tabii ki.İNŞALLAH hakem pisliklerini felan bi tarafa bırakır kendi oyunumuzun kötü oluşunuda bol kaçırılan gollerin tekrarlanmaması gerektiğini düşünüp üstümüze düşeni yapmalıyız diye düşünmeli oyunuclar.

emre kılınç o golü atsa maç farklı olabilirdi ya da kuru daha bilinçli kafa vuruşları yapsa(geçen maçtada kaleciye ıskaladı ALLAHtan dönen top mustafa geldide golü attı)maçı alırdık rahatça.çok gol kaçırmaya başladık öyle böyle değil.millet bize kaç pozisyona girse o kadar skor üretiyor biz ise 5 pozisyonda bir gol

Ben cidden anlamıyorum neyin kadrosunu kuruyoruz
Saracchi Yedlin Emre Taşdemir Linnes bu 4 adamdan hangi 2 si sağlamda bek oynar
ömer bayram nedir.
Belhanda Feghouli Emre Kılınç Taylan Onyekuru bu dörtlü ölmezse oynar 5.Adam kimi koyarsan koy
ama hakeden Kerem Aktürkoğlu dur.
Forvet kim varsa oynat

Nedir bu kadroyla oynamak bu takım şampiyon olacaksa
Belhanda Feghouli ikilisi ile olacak Gedson Etoboyla bu işler olmaz
hoca anlar düzeltirse eyvallah kazanırz inat ederse
takım kaybeder sene sonu by bye deriz hocaya

Puan kaybı banko. Rıza ilk maçtan beri zaten bu maçı bekliyor. Ömer oynamaz Taylan, Kerem ile çıkarsak belki bir ihtimal olur bizim için. Terim yapar mı ama bunu hiç sanmıyorum. Reaksiyon veremezsek geçen yıl ki 8 maçlık seri sonraki duruma düşeriz.

Geri
Üst Alt