GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 16

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
16/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
haftalardır bahsetmiyorum fakat ankaragücü maçındaki oyundan sonra benim şampiyonluğa dair en ufak inancım kalmadı.

bu hafta sivassporu yensek ne değişecek ki? ilk yarıda zaman zaman oynadığımız pas oyununa geçeceğiz diye 8 haftayı bitirdik.

en son iyi futbolumuzu 3 ay önce felan lig sonuncusuna karşı oynadık. ve evet, ondan sonra alınan 7 galibiyetin hepsinde KÖTÜ HATTA REZALET futbol oynadık.

hocamı da çok seviyorum. bir şekilde laf etmeyeyim diyorum fakat özellikle ankaragücü maçında yaptığı değişiklikler resmen skandal. kendisinin de formsuz olduğunu düşünürsek, olağanüstü şekilde futbolumuzun kalitesi 5 gömlek yükselmezse bizden bi cacık olmaz.

Falcao
Kerem Gedson Belhanda Feghouli
Taylan
Ömer Marcao Luyindama Yedlin
Muslera

hoca bu 11le çıkar gibi. gedson hocanın yeni evladı onun yerine emre'yi keser. mevkii sağ bek olan linnesi sol bekte oynatmaz, ömer devam. falcao varken babel daha formda olsa da oynatmaz.

​

Muslera

Linnes
Luyindama
Marcao
Saraçi

Taylan
Belhanda
Emre Kılınç

Feghouli
Babel
Onyekuru

Taylan-Emre-Belhanda 9 maç oynamış beraber 8 galibiyet 1 beraberlik. (beraberlik 0-0'lık FB maçı)

Feghouli-Falcao-Arda 2 tanesi sahada olursa Sivas diri takım zorlanırız. 1 tanesi oynamak zorunda o da Feghouli olmalı. Babel bizi yarışta tutan adamdır bu yıl 2-3 maçı direkt aldı Falcao o sıralarda tatil yapıyordu biraz vefa.

Geri
Üst Alt