GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 30

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,3K
Sayfa
30/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Babel
Onyekuru-Emre-Feghouli-Kerem
Taylan
Saracci-Marcao-Boss-Yedlin
Muslera

2.yarı ihtiyaç olursa Oğulcan, Belhanda, Gedson, Halil alırız
Alternatifli kadro varken yukarıdaki 11 çıkmalı
Hoca da değişiklikte geç kalmamalı artık
Önde olsak bile...​

Babel
Onyekuru-Emre-Feghouli-Kerem
Taylan
Saracci-Marcao-Boss-Yedlin
Muslera

2.yarı ihtiyaç olursa Oğulcan, Belhanda, Gedson, Halil alırız
Alternatifli kadro varken yukarıdaki 11 çıkmalı
Hoca da değişiklikte geç kalmamalı artık
Önde olsak bile...​
80 e kadar beklemek zorundasın uzgunum

GS.PNG

Beinsports'un muhtemel kadrosu da bu umarım çıkmayız böyle yaw.

Falcao, Arda ve Feghouli ile atağa çıkıyoruz

687EFAD4-FC10-46C6-BC83-6FFDD6893E32.jpeg

donk yerine luyi olursa güzel kadrodur rodopun verdiği kadro eğer doğruysa.mesela bizim ankaragücünden yediğimiz ikinci golde luyi o çalımı yese bile marcao gibi ağır kalmaz hızlıca dönüp şuta engel olurdu,zaten o şuta engel olunsa zaman kazanılsa tam anlamıyla defans yerleşmiş olacaktı marcaoda 4 oyuncumuz geliyor ama yerşelemeden şutu yiyoruz ya da dengesiz yerleşme oluyor.luyi olsaydı tahminimce psg maçı gibi mbappe pozisyonu gibi hızlıca dönüp topu ya alırdı ya şutu engellerdi diye tahmin ediyorum.tabii gerçeği ancak ALLAH bilir bizimkisi tahmin.

donkta bence o pozisyonda marcao gibi kaçırırdı ya da dengesiz dalar penaltı aldırırdı galiba

Kerem onyekuru aynı anda oynamalı. Onyekurunun tarafini tutuyorlar. Öbür tarafta kerem oynasın ki defans arkasında boşluğu degerlendirsin. Ayağına top bekleyenlerin kanatta oynamasından sıkıldım. Taylan feghouli orta gobekte net oynamalı. Gedson 2. Yarı girmeli. Taylan emre feghouli olabilir

Maçla ilgili beklentimi düşük tutuyorum çünkü ne zaman hevesle bir maçı beklesem hayal kırıklığı yaşıyorum. Zaten bu maçda puan kaybı olursa bizim için sezon biter

Hocadan Kerem'i oynatmasını beklemiyorum ama şu kadro çıksın bari ;

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi/Linnes
Taylan
Feghouli Belhanda Kılınç Onyekuru
Babel

Falcao,Arda ve Gedson fizik olarak çok kötü durumda bence kaldıramayız. Zaten bizim ideal kadromuz bu olmalı Babel yerine Mostafa'yı koyup devam etmemiz lazım.

Geri
Üst Alt