GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 31

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,3K
Sayfa
31/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
4 futbolcumuz sarı kart ceza sınırında

Belhanda, Babel, Taylan, Luyindama
Yav madem Taylan sarı kart sınırındaydı hazır bu ara oynamıyorken son dakikada oyuna girdiği maçların birinde sarı kart görseydi de cezasını çekseydi.
Tam ilk 11’e döner gider en kritik deplasmanda oynayamaz şimdi. Kulüpte hiç mi kafası çalışan adam yok anlamıyorum ki

Sofiane Feghouli, Taylan Antalyalı, Younes Belhanda ve Saracchi'nin Sivasspor karşısında ilk 11'de olmasını bekliyoruz. (Emre Kaplan - A Spor)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GS.PNG

Beinsports'un muhtemel kadrosu da bu umarım çıkmayız böyle yaw.
Hoca dalga mi geciyorsun bizimle hoca

Rıza Çalımbay’a Galatasaray’da kadroya ilk kimi yazardın diye sorsalar Belhanda derdi herhalde. FT bile bunu görüp evladından vazgeçmişken kadroları Belhanda ile süsleyen rdaşlarımı görmek beni üzüyor. Maçı da Sivasspor formasıyla mı izleyeceksiniz?

Beinsports’a göre Sivasspor’un muhtemel kadrosu:

Ali Şaşal | Ahmet, Robin, Camara, Uğur | Ziya (Kerem) | Boyd, Belhanda, Hakan, Gradel | Yatabare.

Rıza Çalımbay’a Galatasaray’da kadroya ilk kimi yazardın diye sorsalar Belhanda derdi herhalde. FT bile bunu görüp evladından vazgeçmişken kadroları Belhanda ile süsleyen rdaşlarımı görmek beni üzüyor. Maçı da Sivasspor formasıyla mı izleyeceksiniz?

Beinsports’a göre Sivasspor’un muhtemel kadrosu:

Ali Şaşal | Ahmet, Robin, Camara, Uğur | Ziya (Kerem) | Boyd, Belhanda, Hakan, Gradel | Yatabare.

Sen nasıl Galatasaraylısın?

Gedson ve Etebo maalesef Belhandayi aratti son maclarda, onun seviyesinde olmadiklarini fazlasiyla ispat ettiler.

Bu Belhandaya yonelik bir iltifat degil, mevcut orta saha rotasyonumuzun kalitesini anlatan bir durum.

Geri
Üst Alt