GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 105

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,6K
Sayfa
105/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Zemin zaten evlere şenlik bu yönetime yazar kardeşim yeter amatör takımların Zeminleri daha iyi ve 2-3 kişi anca ilgileniyor zeminle

pamuk helva gibi orta saha peluş oyuncak gibi defans. fatih hoca yerine başka hoca bu kadroyu çıkarsa direkt kovulurdu.

bıktım artık galatasarayın her takıma fiziken ezilmesinden bıktım ya. belhandasız çıksak on kişi oynasak bir şey farketmez hatta daha iyi olur.

Kadro seçimi diyin ne derseniz diyin haftalardır oynanan leş gibi oyun son iki hafta da patladı. Bjk takılır takılır derken kendi leş oyunumuzu konusmadık. İnşallah döner maç ama ben umutlu değilim. Kaybedersek havlu atarız. Nefesleri yetmez dediğimiz bjk hakemle makemle de olsa, bizden daha ruhlu oynadıkları gerçek

Donk.
3081054_o2ac5.webp

En hırslı oyuncumuzun Falcao olması takımın bitikliğinin en net göstergesi. Onyekurunun olumlu tek bir hareketinin olmadığı gibi takımı resmen sabote ediyor. Aldığı bütün topları ezdi ama 90 dakika sahada kalacağına emin olabilirsiniz.
Donk, Marcao ve Taylan kendi aralarında saçma sapan paslaşmalar yapıp duruyorlar. O üçgenden top alıp ileriye oynayan tek oyuncumuz E.Kılınç'tı ama adaletli hocamızdan kesik yemiş.

Geri
Üst Alt