GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 190

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
190/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Yavaş yavaş sakinleşiyorum da maçı hatırlamaya çalışıyorum

Biz bu akşam ne oynadık Allah aşkına???

Telaşlı telaşlı birşeyler yaptık ama ne oynadık?

Ankara maçından sonra Laf ettirmediler burda

Hakem boyleyken hoca takım eleştirmek olmaz dediler

Ulan ankaraya yenildik ankaraya
Sivası da yenemedik

Şampiyon olacak takım, 20 dk.da 2 tane atar, sonra 2. yarı kontradan 2 tane daha atar ankara gibi takıma

Biz yeri geldi defanstan top çıkarmaya çalıştık

Yazdık az daha linç yiyorduk o maçta çok şey kaybettik millet kaza dedi hayır o gün momentum komple gitti. Senin takılma lüksün elbette var ama bu maçlar değil bunları kazanacaksın gideceksin paşa paşa Hatay'a takılacaksan takılacaksın bu işin matematiği bellidir. BJK tek Antalya puan kaybetti ilk 4 maç dışında çünkü karşıda rakip yok Agücü, Sivas yarın Kayseri bunları iyi takım çok rahat yener.

Gol ihtiyacimiz olduğu maçların son dakikalarında daha baskılı oynamaliyiz. Fener bile berbat oynadığı bir maçta son dakikalarda topu yigiyor rakip kaleye. Hiç son dakika da ki karombol demeyin bir şekilde oldu o pozisyon halilin ki de duran top. Koskoca 20-30 dakika topu çevirip 2 pozisyon bularak gol atmam çok zor zaten. Öyle bir yigacaksin ki topu rakip kale içine ortalama 3 dakika da bir pozisyon olacak ve biri girecek illa ki.

Taktik sistem olmadığı gibi ne zaman hangi oyuncuyu rotasyona sokacağını da bilmiyor

Alanya kupa maçında donk yalandan faul almaya çalışırken golü yedirmedi mi
Sonraki maç döneceksin luyindamaya

Donk 4-5 kez daha aynı şekilde top kaybetti sonraki maçlarda

Ama her işte olduğu gibi burda da ya herro ya
Merro

Aksayan yeri gördüğü falan yok

Tüm takımı birden kesiyor
Elestirin eleştirelim de arkadaş taktik sistem yok dediğinizde komik oluyorsunuz..taktik sahada uygulanma noktasında eksiklikler olur bu denebilir..ya da bugun babel cok etkin oynarken onu oyundan almak çok büyük hataydı bunlari konuşalım...son 2 senedir bizim bir oyun anlayışımız var ama iyi uygulanıyor ama kotu uygulanıyor..

Donk ciktigi 5 hava topunda sadece 1 hava topu kazanmis. Luyindama ciktigi 7 hava topunda 6 hava topu kazanmis. Stoper dedigin forvet oyuncusuna nefes aldirmayacak havadan karadan ezip gececek. Donk’un ayagi daha iyiymis, geriden topla daha rahat cikiyormusuz. Luyindama saatli bombaymis. Donk savunma haric her sey yapiyor ama sorun yok ayagi iyi. Isler iyi giderken de demistim, “ayagi iyi stoper” ile “defansif olarak iyi olan stoper” arasinda fark var.

Puan farkları önemsiz geçen hafta yazdım biz BJK ile FB'nin aynı anda 5 puan gerisine düştük ama mental olarak düşmedik geri döneceğimiz belliydi en azından benim için ama geçen hafta FB'nin 2 puan önünde BJK ile aynı puandaydık lakin mental olarak düştük bizim işimiz çok zor anca bu maçı geriden gelip çevirsek belki bir ivme yakalayabilirdik ama böyle giderse TS bile bizi geçer. Bize ivme lazım ama hocanın bu kafa yapısı ile çok zor.

Ev5epk8XYAAicIw

Bu arada Sakat bugun bize 1 puan kazandirdi ilk yarida attigi gol cok iyiydi.Iyi oldugu donemlerde gibi 1 gol atti. Yukarda yazdim Bu sahatten sonra cift Forvetle oynamaliyiz Muhammed guclu ve oyun icinde olannbir Futbolcu en azindan daha cok pozisyon buluruz Doldur bosalti daha iyi oynariz.Umarim Tekrar sakatlanmaz Falcao ofsaytan atigi kafa golude klasti .

Kesinlikle , yıllık 1.5 milyon Euro al ama şampiyonluk yolunda en kritik maçı tut rakibe ver böyle profesyonellik olmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir de erkenden sözleşme uzattık. Yav profesyonel bir yöneticimiz yok ki. Adam 2 3 maç iyi oynadı diye hemen sözleşme uzattık . Allah'tan bu sezon başındaki performansından dolayı Belhanda'nın sözleşmesi uzatılmadı.

Takımın sahaya ciddi yerleşim problemi var o yediğimiz basit goller ya da bitirilemeyen pozisyonların temel sebebi bu. Hücumda merkezi kullanamadığımızdan sürekli kenarlara uzun vurmak zorunda kalıyoruz savunmada orta saha rakiple temas edemediğinden sürekli stoperlerle karşı karşıya kalıyorlar. Fernando gittiğinden beri merkezde boşluk var kapatamadık maalesef.

ya babeli iyi oynasada sokmam ben takima asil yanlis bu. linnes nerden cikti bu mac. sag kanat zaten islemiyor iyice bozuyor hoca bunun farkinda degil. koy iki hizli kanadi ayni anda onlarada söyle acilsinlar ofsayta yakin kanatta beklesinler arkaya atilan her top pozisyon olacak zaten. oyun bi sagdan zorlaniyor bi soldan ac kanatlari sagli sollu iki kisi ileri uca hangisi bostaysa oyunu zorlama o tarafa at topu cizgiye yaklasan atiyor golu ama olmaz gevelenecek top iyice.

SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt