SL 20/21 H:29 | Konyaspor 0-3 Fenerbahçe | MS | 8 Mart

saptırmayın kardeşim. kadınlara bir şey demiyoruz. erkek kadın gibi davranırsa Tanrı bile lanetliyor alma armutu karıştırmayın.
erkeksen erkek gibi mücadele edeceksin kadından zaten böyle bir şey beklemiyorsun. saptırmayın metafor ve mecaz diye bir şey var.
Gedsonun kız gibi topcu olduguna katilir misin renkdas

Ben anlamıyorum ki. Neden bugün fener yenilsin istiyosunuz? Yahu bu fener potada olmazsa bjk yi yenmek istemez ki. Bu maçı kaybetseler 8 puan fark oluyor bjk ile. Maça çıkmasınlar daha iyi. Birakin biraz havaya girsinler. Bizim rakibimiz bjk bunlar o potansiyele sahip degil az mantıkli olun gençler yaw :) İnanan inanır inanmayan kendi fikri ama biz halen yaristayiz. Ve takım oturuyor. Surda iki hafta sabr edin havlu atarsak hep beraber eleştiririz.

çoğuna katılmakla birlikte, sezon başı yapılamayan, eksik diye bağıran bölgeleri devşirme oyuncularla oynadığımızı da unutmamak lazım.

karbonat' ın eline ise, öyle veya böyle Türkiye ligini bilen, kağıt üstünde olduğu kadar sahada da fena olmayan bir kadro verildi.

fb ile değil bjk ile karşılaştırırsak sonsuz katılırım ama fb ile karşılaştırılınca çok adil olduğunu düşünmüyorum renktaş

Soraydın ya çok bilmiş antunun Arif1907 ye, aynı şartlarda mı mücadele ediyoruz? Adamlar 13 kişi ile sahaya çıkıyorlar var ve orta hakemlerle.. biz ise 11 kişi (bir ara kalecisizlikten 10 kişi) ile 13 kişiye mücadele ediyoruz. Dün rakip iki tekme attı hakem es geçti donk ve kuru pozisyonlarında

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

saptırmayın kardeşim. kadınlara bir şey demiyoruz. erkek kadın gibi davranırsa Tanrı bile lanetliyor alma armutu karıştırmayın.
erkeksen erkek gibi mücadele edeceksin kadından zaten böyle bir şey beklemiyorsun. saptırmayın metafor ve mecaz diye bir şey var.
sapkın düşünceleri olan sensin

Ben anlamıyorum ki. Neden bugün fener yenilsin istiyosunuz? Yahu bu fener potada olmazsa bjk yi yenmek istemez ki. Bu maçı kaybetseler 8 puan fark oluyor bjk ile. Maça çıkmasınlar daha iyi. Birakin biraz havaya girsinler. Bizim rakibimiz bjk bunlar o potansiyele sahip degil az mantıkli olun gençler yaw :) İnanan inanır inanmayan kendi fikri ama biz halen yaristayiz. Ve takım oturuyor. Surda iki hafta sabr edin havlu atarsak hep beraber eleştiririz.
Her türlü kuşlar kaybetsin isterim

Çünkü hakem sürekli arkalarında

Ayrıca TS,bjk,Hatay ve bizim maçları arkalarında bırakmış olacaklar.

Bu sebeple bjk'yi yensinler istemem

Bunlar memiktaşı zurnafone arena’da yenerler vaziyet onu gösteriyor.
Bizim de Arena’daki maçta basiretimiz bağlanır girdiğimiz tüm pozisyonları gol yapar memiktaşı yeneriz. Sonra kendi elimizle haysiyetsizleri şampiyon yaparız.
B.k vardı da gittik a.gücü’ne falan yenildik. Lanet olsun böyle işe ya

Her türlü kuşlar kaybetsin isterim

Çünkü hakem sürekli arkalarında

Ayrıca TS,bjk,Hatay ve bizim maçları arkalarında bırakmış olacaklar.

Bu sebeple bjk'yi yensinler istemem
Renktas 8 puan olursa Ali takımını bjk maçına asla tam kadro cikarttirmaz. FB ninde bjk Alanya maclari var. Bizim 3 onların 2 zor maci var. Sanırım sivas ve basaklada oynamadilar. Bence yensin bugün :)

Olm bunlar daha 3-4 gün önce içerde antalyayla zar zor berabere kalmadı mı konyayı yeniyolar diye abartan abartana.

Bunlar memiktaşı zurnafone arena’da yenerler vaziyet onu gösteriyor.
Bizim de Arena’daki maçta basiretimiz bağlanır girdiğimiz tüm pozisyonları gol yapar memiktaşı yeneriz. Sonra kendi elimizle haysiyetsizleri şampiyon yaparız.
B.k vardı da gittik a.gücü’ne falan yenildik. Lanet olsun böyle işe ya
Doğruyu konusmak gerekirse bjk iki takımı da ust uste koyup yener. Bjk-fb macinda hakem skandalı olmadigini varsayıyorum.

Konya çok aşırı kötü bu arada buna rağmen gol bulurlarsa şaşırmam :)))

Puanlar verdiğimiz takımlardan biri...Bu rezil şikeciler ile aynı puanda olmayı nasıl başardınız lan?

Anlamiyorum, pek tabi fener kazanabilir. Neden burada bir galibiyet aldiklarinda veryansin ediliyor ki ? Cok da iyi oynamiyorlar tipki bjk gibi onlarda cok iyi degiller bundan 7-8 hafta onceki gibi. Biz asil kendi sorunlarimizi cozmemiz gerekiyor ozellikle sahaya yayilma, firsatlari degerlendirme (cok kaciriyoruz) ve kadro istikrari.. Bunlarin disindaki fiziksel etmenlere zaten burada deginilmis, yani saha disi faktorlere.

yine gsli kaçırdı. yok valla basiretimiz bağlanmış.

Geri
Üst Alt