Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
biz bu konya'ya 3 attık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş’ı doğrayacaklar bundan sonra. Bizim a.gücü maçının bir benzerini de onlar yaşayacak. düzen bu haysiyetsizlere çalışıyor bjk yi bozuk para gibi harcarlar iyi oyun falan hikayeDoğruyu konusmak gerekirse bjk iki takımı da ust uste koyup yener. Bjk-fb macinda hakem skandalı olmadigini varsayıyorum.
Evet doğru. Bu anlam veremediğim şeylerden biri. Kimsenin eski dönem gibi şike yapabileceğini sanmıyorum ama cidden böyle birşey var çok ilginç.Bize karşı Messi kesilip Fenerle Beşiktaş'a gelip 3e 3ken orta sahada duran itlere de kafam girsin
Iste en güzel msj. Sorgulanması gereken bu. Ama gel görki fener şampiyon ilan edildi burda deminden beri. Fenerin karşısına dürüst bi takim çıktımı ztn puan kaybediyolarBize karşı Messi kesilip Fenerle Beşiktaş'a gelip 3e 3ken orta sahada duran itlere de kafam gigirsini
İdeail 11'i oluştu herhalde irfan ve Gustavo girdi.
Mümkünatı yok. Keşke.2-2 olabilir.
Ya slazai forvete gitti kabak gibi defans açık koridoru buradan gördüm defans çorba olmuş adam.geriyr koşuyor herif topu durdurmuş fenerin yerleşmesini izliyor deli oldum ya.Iste en güzel msj. Sorgulanması gereken bu. Ama gel görki fener şampiyon ilan edildi burda deminden beri. Fenerin karşısına dürüst bi takim çıktımı ztn puan kaybediyolar![]()
Oglu yasindaki herifi niye izlesinmuslera bu altay'ı izliyor mudur acaba.
Niye reis karısı mı yapacakmuslera bu altay'ı izliyor mudur acaba.