SL 20/21 H:29 | Konyaspor 0-3 Fenerbahçe | MS | 8 Mart

Mesut'la pek ilgili değil bunlar deplasmanda nedense çok iyiler çözemedim bu işi.

Adamların deplasman yaptığı tek şey 2.bölge şok presi. Rakip stoperleri bırakıyorlar rakipler komple Ahmet Çalık gibi hop kaptıkları gibi kaleye iniyorlar yine bir şey yaptıkları yok. Rakipler kapansa topu dan dun vursa yine FB tıkanır.

2-3 transfer dönemi daha gecsin ondan sonra görün siz ftyi
atom fusbali oynaticak bize
biraz daha sabir gencler

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Şu Konya’ya 90 dakika gol atmak için cebelleşir son dakikada kendi kalemize sallardık

Sorun bizde şikeci kardeşlerde değil

Ligin kalitesi aşırı vasat bu sene toplasan 5 veya 6 takım hariç alayı çöp

Vasat üstü bir futbol sergileyen takım lig sonunda 90 puanı görür

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan sen gel rakibini evinde yen ve paramparça et tam adamlar havlu atacakken git ligin en dandik iki takımına karşı 5 puan bırak. Bjk'nin de ümidi yoktu. İki ölüyü dirilttik.
Fatih hoca ayıklasın pirincin taşını şimdi.

Ha bu şikeciler de kırılma noktalarında hakemler tarafından çok kurtarıldılar. İnanılmaz destek aldılar alıyorlar. Bunu bile bile iki tane salak takıma 5 puan bıraktık. Rakiplerimizi havaya soktuk. Pas oyunundan vazgeçip dikine ve hızlı oynayamadığımız sürece bizden bir şey olmaz.

Konya gelmeye başladı ama atamıyor herifler

Fb bu maçı kazanırsa aynı puana geliyoruz.. Bjk maçı bittiğinde adamlar ts bjk gs ve hatay maçlarını bitirmiş oluyorlar.. Bizim ise ts bjk hatay maçları olacak..
Eğer bjk maçını yenilmeden geçerse maalesef fb en önemli aday olur fikstür nedeniyle..

Kendi ellerimizle ortak ettik

Ben bu ligi 20 yıldır izliyorum. Fener çok yüksek ihtimalle şampiyon olacak o yüzden Beşiktaş her maçını kazanmalı. En kötü ihtimalle Fener her türlü üzerimizde bitirir ligi.
Cidden kafayı siyirmissiniz. Alti ustu konyayi yeniyor fener. Nasil sampiyon olacak fln diyebiliyorsunuz anlamiyorum.

Fatih hoca ayıklasın pirincin taşını şimdi.

Ha bu şikeciler de kırılma noktalarında hakemler tarafından çok kurtarıldılar. İnanılmaz destek aldılar alıyorlar. Bunu bile bile iki tane salak takıma 5 puan bıraktık. Rakiplerimizi havaya soktuk. Pas oyunundan vazgeçip dikine ve hızlı oynayamadığımız sürece bizden bir şey olmaz.

Hakem etkisi olmasa zaten puan skalasında çift hane farkla gerimizde olacaklardı.

Havaya girdiler yine ama burdan şampiyonluğu alırsak artık fb taraftarı topluca post travmatik stres bozukluğu ile cebelleşir. Devamlı umutlanıp hemen akabinde hayal kırıklığı yaşayan başka bir taraftar grubu yok.

Geri
Üst Alt