Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.146
- 4.969
- 373
Ben bu ligi 20 yıldır izliyorum. Fener çok yüksek ihtimalle şampiyon olacak o yüzden Beşiktaş her maçını kazanmalı. En kötü ihtimalle Fener her türlü üzerimizde bitirir ligi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesut'la pek ilgili değil bunlar deplasmanda nedense çok iyiler çözemedim bu işi.
Fatih hoca ayıklasın pirincin taşını şimdi.Ulan sen gel rakibini evinde yen ve paramparça et tam adamlar havlu atacakken git ligin en dandik iki takımına karşı 5 puan bırak. Bjk'nin de ümidi yoktu. İki ölüyü dirilttik.
szalai > marcao diyebilir miyiz ?
szalai > marcao diyebilir miyiz ?
Cidden kafayı siyirmissiniz. Alti ustu konyayi yeniyor fener. Nasil sampiyon olacak fln diyebiliyorsunuz anlamiyorum.Ben bu ligi 20 yıldır izliyorum. Fener çok yüksek ihtimalle şampiyon olacak o yüzden Beşiktaş her maçını kazanmalı. En kötü ihtimalle Fener her türlü üzerimizde bitirir ligi.
Fener bizi geçemedi.Konya'da aynı AGücü ve Sivas gibi geride aptalca bekliyor en ufak planları yok ama sen ne yaptın 5 günde 5 puan bıraktın. İMPARATOR TERİM, kutlarsın FB şampiyonluğunu.
Fatih hoca ayıklasın pirincin taşını şimdi.
Ha bu şikeciler de kırılma noktalarında hakemler tarafından çok kurtarıldılar. İnanılmaz destek aldılar alıyorlar. Bunu bile bile iki tane salak takıma 5 puan bıraktık. Rakiplerimizi havaya soktuk. Pas oyunundan vazgeçip dikine ve hızlı oynayamadığımız sürece bizden bir şey olmaz.