SL 20/21 H:29 | Konyaspor 0-3 Fenerbahçe | MS | 8 Mart

Fener'in iç sahada ters rakibi de kalmadı artık dışarıda Beşiktaş ve Alanya'ya kesin takılmaları lazım fikstürleri çok kolay. Beşiktaş önümüzde ama onların fikstür bunlardan bir nebze daha zor.

yahu görün artık aptal istasitklere bakmayın bizim kız gücündeki oyuncuların üçü hangi takımla oynarsak oynayalım kora kor mücadelede top kazanmıypr pas arası yapamıyor ayakta kalamıyor buna deli oluyoruz. matmezeller ordusu takım.
Yazmayacaktim da ısrarla kız gibi kız gibi demeniz hoş değil ve evet boyle anlamsizca miy miy paslarla devam edersek bizden bir sey olmaz

Bu senin eserin Fatih Terim. Ekran başında maçı izliyorsan gurur duyabilirsin. Gençlerbirliğini de güle oynaya yenecekler. Beşiktaş maçına moda girip gidecekler o maçda Bjk'ye operasyon çekilir ve Fener o maçı da alır arkasında TFF ve hakemler de var zaten sene sonu Fenerbahçe şampiyonluğu izleriz gurur duyabilirsin şimdi saçma tercihlerin ve inadınla.

ben bizim takimi biliyorsam gider bjkyi yener ve fbyi sampiyon yapar
biz de mal gibi ücüncü oluruz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

olay fb' nin şampiyon olması değil, sene başından beri, o kadar yatırıma çok şaşırtıcı olmaz.

olay o iğrenç ilk yarı kadromuza rağmen, fb' nin bu maçı alsa da en fazla eşit puanda olmasıdır ve puanların yarısı duran top, yarısı hakem yardımıyla.

ama yok 2-0' ya

Fatih Terim < Karbonat

Marcao < Slazai

Mustafa Cengiz < mali k.OÇ

ben böyle bir taraftarlık görmedim gerçekten, iyi ki UEFA kupası döneminde vs sosyal medya yoktu, o zaman bile kusur bulan, sevinenden daha çok olurdu

Bu sene gercekten berbat bir Kalite var ligde, rakipler o kadar kötüki ama bizim teknik heyet ve oyuncular bunu anlamıyor herkese Barcelona muamelesi yapıyoruz korkar ve silik futbol oynuyoruz, haftalardir kötü futbolla kazaniyorduk ve hocamiz oynanan oyunu övüyordu dahada kötüsü dünkü maçtan bile memnundu, Şampiyon olup Şampiyonlar Ligine gitsek yine rezil olur dönerdik neyse artik farkina varmıştir resmen bitik feneri havaya soktular, bizi yaristan koparip sira Karga'lara gelecek hissiyatįndayım..

Konya çok kötü Fener için rahat bi maç oluyor
12873.jpg

Konya 2 pozisyon buldu onda da akıllı davranamadı
Gol atmak isteseler atarlardı heriflerde bir uyuşukluk var

Merak etmeyin geçer. Geçen hafta 2 puan öndeydik ama aslında değiliz dedim mesajlarım mevcut. İş puan işi değil 12 maç var. Biz kendi ayağımıza sıktık dağıldık onlar topladı.
Ben geçebileceğini düşünmüyorum. Konya kötü takım sadece. Daha çok şeyler olur bu 12 haftada. Biraz sakin.

Diomande olmasa bu skor böyle olmazdı. Takımı sabote etti çıktı. Rezil herif.

İyi oynayan bir fb yok. Leş oynayan bir Konya var. En azından Diomande rezili çıkınca canlandı takım

fenerin şu yarım saatteki temposu ve isteğini biz son dört maçta toplamda yirmi dakika göremedik. konya yatmıyor kapasitesi bu ama bırak konyayı sen sahada yürüsen kız gibi mücadele edersen konya ankaragücü sana manchester city bayern falan olur.

bir szalaiye bak bir bizim sevimli hayalet casper gibi nerdeyse içinden adam geçiren marcaoya.
bir pelkasa bak bir gedsona bir linnese bak birde ihtiyar!! gökhan gönüle
bir belhandaya bak birde sosaya

hakedene forma vereceksin fener ozana mesuta vererek hata yapıyordu bu gün zorunluluktan doğru kadro çıkarmış.
benim fatih hocam hala kaprisine göre forma dağıtıyor.

Alın bunu burdan.. gelişine vurduğumun kuşu

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

şaka gelecek ama ahmet çalık'ın yokluğu hissediliyor. Adil berbat oynuyor

Geri
Üst Alt