Sizin mantık su, Fenerbahçe bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Fenerbahçe 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 3.00'a inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

İçerdeki son 5 Fb maçında ata ata anca iki gol atan GS size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

mnpjjx3n.jpg

Tercihim bu ama sanırım Arda olur
Maçın bir yerinde bu kadroyu görürüz diye düşünüyorum.

Oyuncunun inisyatifine bırakılacak birşey değil bu, futbolcu her zaman oynamak ister hele hele derbi de.

Geçen de örnek vermiştim zamanında Burak adelesinden sakatlanmıştı daha tam hazır olmamasına rağmen Burak çok istedi diye oyuna almışlardı. Sonuç Burak oyuna girer girmez sakatlanmıştı yeniden.

Adele sakatlığı tamamen iyileşmeden olmaz. Her ani harekette veya deparda tekrardan sakatlanma ihtimali yüksek olur. Ben de Sarracchi nin oynamasını isterim ama 1 derbi için sonra 10 maç mahrum kalmayalım adam dan. Bu adamın özelliği zaten pırpır koşup bol bol depar atması.

Kadro zaten dar.

sent via GSC

Sizin mantık su, Fenerbahçe bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Fenerbahçe 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 3.00'a inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

İçerdeki son 5 Fb maçında ata ata anca iki gol atan GS size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.
isim soy isim de değiştim. Barışalım mı artık?

Umarım bizi yıpratmaz.Rangers maçı çok daha önemli.

Futbol dersi vermeliyiz. Taylan linnes marcao feghouli disinda yorulan oyuncumuz yok zaten

Geri
Üst Alt