- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Sosa son girdiği maçta ağır kaldı bence fizik olarak iyi durumda değil. Mhy daha hareketli bizim için daha çok problem yaratır gibi.hangisi daha iyi olur bizim için. Bence Sosa oynamazsa daha iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosa son girdiği maçta ağır kaldı bence fizik olarak iyi durumda değil. Mhy daha hareketli bizim için daha çok problem yaratır gibi.hangisi daha iyi olur bizim için. Bence Sosa oynamazsa daha iyi olur
Böyle bişey yaprsa 5lik olur giderBence şu kadroyla çıkacak
————Altay
GG - Tiss - Lemos - Caner
—-Gustavo - Ozan
Thiam - Sosa - Valencia
————Samatta
Normalde Ozan yerine Tolga yapmak ister ama hem gerginlik çıkarmak için hem defansif çıktı diye tepki görür korkusuyla Ozan’ı çıkarır, ama Sosa’yı kesin oynatır
İleriyi de Thiam yerine Sinan / Valencia yerine Ferdi yapar belki
Sosa son girdiği maçta ağır kaldı bence fizik olarak iyi durumda değil. Mhy daha hareketli bizim için daha çok problem yaratır gibi.
Söylediğini de düşündüm ve kesinlikle doğru ama duran top konusunda bir de Caner kozu var. O yüzden başka birini tercih edebilir. Yoksa Sosa her türlü tehdit.Duran toplarda Sosa tehlike yaratabilir diye düşünüyorum.
faslının half space yardırmalarını görüyorum inş bizimkiler de görür
![]()
inşallah yaw herif baya iyi, defansı da fevkalade fiziken de çok iyi gözüküyor harika bir transfer oldu OMAR Elabdelui![]()
Bu kim Di Caprio mu
mono caprioBu kim Di Caprio mu