Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
Belhanda zidane modunu açarsa koyarız rahat, açmassada koyarız ama zidane modunu açsın rahatt rahat koyak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral yarın kendine muhalif kesimi yine susturacakmaymuncuk gibi adam
![]()
küfürler yazıldıKral yarın kendine muhalif kesimi yine susturacak
Adamların klüp efsanesi dedikleri şahıs Galatasaray'da yıllarca oynamış. Galatasaray forması giydiği dönemde trafik kazası ile birinin ölümüne sebep olduğu için kadıköy'de "katil emre" tezahüratları ile ahlaksızlığın, belaltı rekabetin dibine vurmuş bir taraftardan ve camiadan bahsediyoruz. trafik kazasını ve ölümü bile ağızlarına dolayacak kadar alçak, namussuz bir camia ve şimdi hiçbir şey olmamış gibi efsane diyorlar o şahsaSefillerin kadrosunda kac tqne GS eskisi veya bir ara istemis oldugu topcu var acaba? Galatasaray A takimi B takimi ile mac yapacak sanki. Ezikler tam ezik hep ezik.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk 15 dakika falan önde presle başlar fb. Daha sonra kontrolü ele alırız diye düşünüyoum. Ama Palabıyık kesin sansasyonel bir karar verir bizim aleyhimize.
Nasıl bir kadroyla çıkarlar bilemiyorum ama maça iyi girmek isteyeceklerdir, bizde ilk 10 dakika falan biraz tutuk başlayıp sonradan açılıyoruz.kimle pres yapacak valencia ve thiamla mı
Nasıl bir kadroyla çıkarlar bilemiyorum ama maça iyi girmek isteyeceklerdir, bizde ilk 10 dakika falan biraz tutuk başlayıp sonradan açılıyoruz.
Ben o maç gibi olacağını düşünüyorum bu maçında. Umarım genelde yaptığımız gibi mutlak golleri kaçırmayız.hajduk maçında öyleydi ama antep ve basak maclarında ilk 30 dk etkili oynamıştık. Press yapacak topcuları yok ama yine de denerler.
Babel yerine emre arda fln olacak daha iyi değerlendiririz pozisyonları umarımBen o maç gibi olacağını düşünüyorum bu maçında. Umarım genelde yaptığımız gibi mutlak golleri kaçırmayız.