Yine aynı hakemin, yine Kadıköy'de efsane bir FB-BJK maçı vardır. (O zamanlar BJK'de Negredo falan vardı)
VAR da yoktu o dönemde, aman Allahım ben bir hakemin, bir takımı böyle doğradığı başka bir maç hatırlamıyorum. Unutuldu gitti.

Fatihe hiç güvenmiyorum ozan gustavo sosa mhy gibi şut frikik atan adamları var.İnşallah saçma bir gol yiyip yakmaz bizi.Allah yardımcımız olsun ben buradaki rahatlığın aksine zor maç olacağını düşünüyorum.Muslera sarachı ve bir hızlı kanat (onyekuru v.b) olsaydı farklı alırdık.Şans yanımızda olsun 1-0 olsun bizim olsun İnşallah.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim adımıza en iyi ihtimal berabere biter.

Ama benim beklentim kuşların bizi çok pis gafil avlayacagi yönünde.

Maç içinde Birden bire 2 farklı geriye düşeceğiz hissi var .

Duran toplar ve içeriye iyi orta kesme işinde iyiler burdan bir tane karambol golü yiyecegimiz kesin.

Birde fatih'i keklik gibi uzaktan şut ile avlarlar etti mi sana 2 :((

yenilirsek keyif 31'i patlatacak kişiler gelmiş

Son 10 resmi maçtan sadece 3’ünde eşitlik bozulmuş.Bu istatistiği taraftar baskısına bağlıyorum.Bugün elimizden kurtulamayacaklar.

Bence karbonat gustavo, mhy, sosa ile çıkacak. Forvette frey olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyun olarak tek tarafli mac olur, fazla cikamazlar, ilk 10 dakkada bi tane sallarsak fark atma ihtimalimiz yüksek, mac ama uzun süre 0-0 giderse büyük tehlike, balli bunlar, göte bacagi carpip girer top

Samatta o boyuna ragmen duran toplarda etkili. (Baska da bir numarasi yok zaten)

Fenerin ali palabiyiktan sonra en buyuk gol ümidi sosa ve canerin duran toplarda gg ve samattayi bulmasi olacaktir, aman dikkat.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR Hakemi geçen sezon Galatasaray - Gaziantep maçına verdiği skandal kararlarla damga vuran Alper Ulusoy oldu!

Orta Hakem: Ali Palabıyık
4. Hakem: Mete Kalkavan
VAR: Alper Ulusoy
AVAR: Bahattin Duran

SEVGİ SÖZCÜKLERİ GÖNDERİYORUZ. @TFF_Org https://t.co/gJTxdF4WI8

Ne güzel tezgah ama.
Bizim yönetim hala uyusun.
Gözümüze soka soka yapıyorlar artık.

Geri
Üst Alt