olabilir düzgün yönetsin hakeden kazansın

Valla ben fb’nin onca senede 1-2 kere dışında bize karşı maçı hakettiğini görmedim. fb kadar vasat futbol oynayıp ülkesinin en büyük takımlarından sayılan başka takım yoktur dünyada. Dünyanın herhangi bir yerinde fb orta sıra takımı olmaktan öte gidemezdi. Hakem ittirmeleri, karambol gol, Johnson golü, şike, teşvik. Yani anti-futbol adına ne varsa hepsi fb’ye mevcut.

Valla ben fb’nin onca senede 1-2 kere dışında bize karşı maçı hakettiğini görmedim. fb kadar vasat futbol oynayıp ülkesinin en büyük takımlarından sayılan başka takım yoktur dünyada. Dünyanın herhangi bir yerinde fb orta sıra takımı olmaktan öte gidemezdi. Hakem ittirmeleri, karambol gol, Johnson golü, şike, teşvik. Yani anti-futbol adına ne varsa hepsi fb’ye mevcut.
derbi konusunda dünyanın en şanslı takımıdır vodafone da son dakika ters kafa golünden tut kadıköyde ts 26 sene sonra yenecek olmayacak top gol oluyor kadıköyde kaçırdığımız maçlar barosun direk felan bal damlıyor adamlardan ama lobileri kuvvetli 3 iq taraftarı var gazla çalışan zengin iş adamları sow'un alıp satılma olayları siyaset tff başkanları felan sürekli ittirile ittirile bu noktaya geldiler bu sene son kurşunları attırmayacağız inşallah

Bence bu maçın hakemi belli.Cüneyt Çakır'ı verirler.Fener'in kazanmasını isterler en azından beraberlikle sonuçlansın derler..
öyle bariz hatalar verilmesin yeter ya mesela serdar aziz penaltı poziyonu gibi dünya alemin 99 unun bir olduğu ama vardan izleyip eyyam yapılan poziyonlar olmasın yeter

Hadi hayirlisi. Her turlu dalavereyi cevirip ibneligi yapti şerrolar fiksturu ayarladilar maci seyircisiz yaptilar. Hakemi de baglamislardir . Ustuste koyup yenmek lazim.

Fatih
Omar Luyi Marcao Linnes
Taylan
Fegh belhanda Emre Arda
Falcao

saracchi de olsaydi... kanatlarini felc ederdik resmen..

fb
Altay
Gg Serdar Tisserand Caner
Gustavo
Sosa mhy/Ozan
Ferdi Frey Thiam
Yapar

1 adet zenci kanadımız olsaydı cok farklı şeyler deneyebilirdik bu toplama fosillerin üzerinde.

Onyekuru olsaydı yine saplardı bunlara yine de ezer geçeriz yeter ki hakemler durdurmasın bizi ...

F.Bahçe ilk 11'e forvet transferi yapmadan ve biz formdayken oynamamız çok iyi oldu.
Umarım kazanırız ve ligin en zor 2 maçını aradan çıkartmış oluruz.

Sakatlıklar ve yapılacak transferler dışında ideal 11'i ve oyun tarzını benimsedik diyebiliriz. Buna karşın Fenerbahçe'nin karman çorman bir kadrosu var.

bence mutlak galibiyet düşüncesiyle oynamak doğru olmaz. zaten daha 3. hafta. her türlü durumu telafi etmek için zaman var.

risk almadan oynayıp yenilmemeyi düşünmek gerek. yenersek ne ala.

ligin son bölümüne denk gelen ve galibiyet mecburiyeti olan derbi maçlar haricinde derbilerde beraberlikler benim gözümde hiç de kötü skorlar değil.

Geri
Üst Alt