Saracchi'nin olmayışı çok etkiledi bizi soldan tek başına çıkarıyordu takımı, Linnes'e top geldiğinde ters ayaklı önüne alıp gitmiyor geriye dönüyor luyi ağır oynuyor baskı yediğinde çıkamıyoruz.

Böyle sıkıntılı geçen maçları hep kaybettik.Fb uyutmaya çalışıyor.Umarım teknik ekip farkına varır.

Bu Monaco ya hangi hoca gelirse gelsin Onyekuru ya şans vermiyor,bugün de 5 oyuncu degiştirmiş sokmamiş bizim karaoğlanı, tekrar bize dönecegine karşı umudum var, Fatih Hocam neden bilmiyorum Fenere karşı hep böyle ürkek çikiyor yada oyunculari aşiri Motive edeyim derken ters tepiyor, oyuncular kendinde degil gerginler..
Çok net 1 tane Onyekuru tipinde kanat oyuncumuz olsa Fenerbahçe bu beklerini çıkaramazdı bu kadar kolay, Erol cesaret edebilir miydi Onyekuru'nun karşısında oynayan beke çık demeyi ?

Karşında Arda var Feghouli var Fenerbahçe geride eksik yakalansa bile 35 yaşındaki Gökhan Gönül yetişebiliyor Arda'ya Caner her birebirde üstünlük kurabiliyor Feghouli'ye nasıl olsa ben olsam bende korkmazdım bu kanat oyuncularından

erol'da kafa varsa luyindama üstüne oynatır ileri uçları. kırmızı sonrası rahatlar.

ha bunun olabilmesi için önce terim'in maça müdahalede bulunmaması gerekir. niyeyse öyle olacak gibi.

Etoboyu alıp orta sahayı kuvvetlendirmemiz lazım.Taylan tek başına kalıyo orta sahada ve baskı geldiğinde eli ayağına dolaşıyo.Belhanda ve Emre hiç geri gelip top almaya çalışmadılar.Feghouli-Arda zaten kağnı gibi oynadıkları için hiç bir şekilde boş alan yakalayamıyoruz.Etobo-Babel oyuna alarak biraz tempo yapmak lazım.0-0 a doğru gidiyo kaza golüyle yenilme ihtimali de yüksek.

Hoca çıkar luyındama yı al donk u ..

Hakemi de devreden çıkarmış oluruz adam resmen atmak için bahane arıyor..

Taylan defansın orta saha olarak sırıtıyor top kapma gibi bir kabiliyeti yok. Oranın oyuncusu yeri geldiğinde maç başı 7-8 tane top çalacak

Geri
Üst Alt