Erol yine istediğini aldı gitti.

Rakibi bir kez daha kaostan kurtardık.
Bu saatten sonra feneri kimse tutamaz seri yakalarlar.

Fenerbahçe ligde ilk 3’e giremez.
Bizi durdurmak için tek yapmaları gereken şey vardı onu yaptılar.
Sıfır üretkenlik, sıfır yaratıcılık. Fark yaratacak 1(bir) futbolcuları dahi yok.

Bu oyunla ligde 3 maçta 1 galibiyet ancak alırlar göt zoruyla.

Tisseranda kırmızı çıkmalıydı.. hakem renkli yönetti maçı. Yazıklar olsun, berbat oynayarak çanak tuttuk ali itine

Rezil bir mac oldu yönetim sagolsun bakalim transfer yapacaklarmi simdi, orta saha ve kanata transfer sart.

2014te Sneijderin ayıyı bi sağa bi sola yatırdığı maçtan beri yenemiyoruz bunları iç sahada rezil bir istatistik

feneri öven bazı arkadaslar vardı bizim yerımızde 2 tane hızlı kanadı olan takım şu an fenere en az 2 gol atmıştı.

Resmen çekinerek çıkmışız maça
Mental olarak hiç hazırlanmamışız
Elleri ayaklarına dolandı çoğu yerde

Feghouli çok çok çok kötüydü

Belhanda çok çok kötüydü

Falcao kötüydü

Emre eli ayağına dolaştı

Arda etkisiz eleman gibiydi

Omar katkı veremedi

Atak yapmayı bilmeyen takıma atak yaptırdık

Kendi elimizle havaya soktuk şimdi adamları

Çok acil orta saha ve kanat almalıyız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim'e yazarım ben bu beraberliği sahadaki iğrenç oyuna bile isteye sabretti Feghouli'yi çıkarmak için Luyinmada'yı çıkartmak için neyi bekledin be hocam ?

Arda feghouli ve falcao asla beraber oynamamalı.Kılıcı kanata atıp bir kanat ve bir ortasaha almak lazım hemen.Artık apo ne yapıyorsa yapsın alsın.Arda feghouli ve falcao artık arap ve çin ligi dısında top oynayamazlar.

Evet bu yuzden çok bileşmiştim bu maca
Kadikoyu bitirdik iceride seri oluşmaya basladi. Artık seneye taraftar gucumuzle aliriz inşallah.
2014te Sneijderin ayıyı bi sağa bi sola yatırdığı maçtan beri yenemiyoruz bunları iç sahada rezil bir istatistik

hedef23

Geri
Üst Alt