katılıyorum. Kadro çok geniş ama hep aynı isimler oynuyor, aynı hamleler geliyor. 55-60 maç oynayacağız diyoruz ama 14-15 kişiyle yola çıkıyoruz. Bu 20'ye çıkmazsa yolda kalırız.
Babel / fegh yerine Keremi dene, sekidikamidir nedir onu dene. Ogulcani dene Ali Yavuzu dene.

Oynatmayacaksan veya sans vermeyeceksen neden aliyorsun, hani ekonomi onemliydi?

Bos bosuna 2 puan verip umutlandirdik adamlari. Su maci alsan fb de kaos olacak

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ortasahaya bi direnç katardı çok ezildik fizik olarak Emre orda yapamadı kanatta daha etkili olurdu

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adam gibi transfer yapmazlarsa o konuda kurtuluşumuz yok neyazıkki.emre eteboyla olmaz sağlam bi önlibero alıp taylanı onun önüne koymalıydık

Hakem art niyetli serefsizin teki 2 bedevi her zaman ki gibi maçı satti. Hoca'ya birsey demek istemiyorum. 70 dakika macı izledi. Agzimi bozmak istemiyorum.

hakemlerin fb yi tutacağını zaten biliyorduk biz öyle bir takım kurmalıydık ki hakeme rağmen kazanalım...ama yönetimin buna hiç niyeti yok..

Hoca falcaoyu 70 de çıkara çıkara takımdan soğutacak yakındır.
Çıkarken ki suratı pek hoşma gitmedi ki haklı.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aldığı paraya göre performansı çok kötü.
gol attı atmadı değil olay.
ilerde top tutup takımı çoğaltamıyor, pas istasyonu olamıyor.
pres gücü yok.
bizim dengimizde ve bizden güçlü takımlar karşısında 11 başlaması kafadan eksik oynatıyor. zayıf Anadolu takımlarına gol atar, gol kralı da olabilir ama ben vali olamazsın demedim adam olamazsın dedim muhabbeti gibi biraz falcao olayı :)

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20 yıldır tek vizyonu ve misyonu Galatasaray'a kaybetmemek olan yüksek bütçeli Anadolu takımı karşısında kötü mücadele etmedik ama şaşırtıcı olmayacak şekilde yaratıcılıktan uzaktık. Saracchi varken bile pasör ve takımı rahatlatan 6 numara eksikliği hissedilirken o da olmayınca bugün iyice ayan beyan ortaya çıktı. Bugün rakibin orta sahasındaki 2 adamdan biri veya 88'de zaman geçirsin diye alınan elemanlar bizde olsa maçı kazandıracak oyuncular olabilirlerdi. Maalesef biz tarz 6 veya 8.5'ların hiçbir örneğine sahip olmadığımız için kafaca oynamaya çalıştığımız büyük takım oyununu yeterince sahaya yansıtamadık. Taylan bu takımın en çalışkan, en dürüst, en gelişime açık oyuncusu olabilir ama şu anda 6 numarada getirdiği onca avantajın yanında baskı altında top dahi almaya cesaret edemeyerek toplam potansiyeli de bayağı aşağılara çekiyor. Geçen sene Kadıköy'de 50.000 taraftarının önünde Fener'i madara eden takımdan bugün 2 nitelikli değişiklik vardı. Birincisi Saracchi'nin olmayışı, ikincisi 2 ayda Seri kadar bile pasör 6 numara bulamayışımız. Onye de ters toplarla rakibi tedirgin eden bir adamdı ama o topları atan olmadıktan sonra koşmanın da pek manası kalmıyor tabii. Bizim mümkünse Rangers maçına kadar öyle ya da böyle bir pasör 6 bulmamız şart. Linnes'in kısır görüntüsünden sonra Taşdemir'in solbek olduğu takımla bile oraya gitmeyi göze alırım ama baskı altında 6 numaradan topla çıkamayan bir pas takımını gönlüm kaldırmaz. Taylan 6 geldiği anda 8'in değişilmezi olsun ama 6 numarada çok daha iyisine ihtiyacımız olduğu aşikar.

Yapacak bir şey yok eksiklikler belli, rakibin niyeti belli, hakemin niyeti belli. Apo'ya zahmet olmazsa 1-2 transferle bariz eksiklikleri kapatır, biz de gelişime aynen devam ederiz. Rakibin amacının top oynamak olmadığı, bu mentaliteyle 20 yıldır ne arpa boyu yol ilerledikleri zaten ortada. Galiptir bu yolda mağlup.

Hayırlı bir beraberlik pek üzülmedim. Bizim hoca ve yönetim uçuyordu, iyi oldu.

Bu takımın bir orta saha MC ve bir 10 numaraya olmak üzere iki orta sahaya ve Onyekuru tarzında hızlı bir kanat oyuncusuna ihtiyacı var.

Belhanda gibi top hakimiyeti olmayan top ezen abuk sabuk adamların bu takımda işi yok..

FB yi de şişirmeye gerek yok. Kstı defans yapan ve kontra atakla bişeyler yapmayaa çalışan dirençli bir anadolu takımı görüntüsünde. Fenerden bi cacık olmaz..

Son düzenleme:
Luyindamanın olağanüstü müdahalesiyle valenciayı alt ettiği beinin 3 4 dk sonra tekrarını geçtiği yüzde yüz topa olan müdahalede acaba penaltı mı diyen gs taraftar yoklaması dakikalar geçmedi o an

8 kişi kapanan bir takıma karşı bu kadar pozisyona giriyorsan atacaksınız kardeşim milyon milyon eurolar alırken kimse söylemiyor mu size ya

Luyindamanın olağanüstü müdahalesiyle valenciayı alt ettiği beinin 3 4 dk sonra tekrarını geçtiği yüzde yüz topa olan müdahalede acaba penaltı mı diyen gs taraftar yoklaması dakikalar geçmedi o an
Penaltı+ikinci sarı diye ödüm koptu luyindamaya sövdüm sonra rahatladık.

bugun feneri fenerlilerin bile geneli begenmemiş ama bizim galatasaraylılar begenmiş :) yahu gidin kardeşim ya formanızı düzgün giyin yada futbol yerıne masa tenısı izleyin
bunun tek sebebi maçtan önce yok 4 5 atarız diyen ergen gs taraftarıdır

Geri
Üst Alt