Anlatamazsın reis boş ver Ghezzal sezon başı bizim takıma gelse kim bu Amele diyecekler sergeni övüyoruz diye bize sallıyor.
gercekleri duymak ağır geliyor bazılarına. sergen iyi bir is ortaya koyuyor terim 2 sezondur kayıp. durum bu ne diyelim yani tribünlere mi oynayalım

bjknin puan kaybetmemis olması sorun degil de iki kere beraberliğe yakalanıp tekrar öne gecmeleri iyi olmadı. özgüven tavan yapmıstır. sampiyon olurlar mı bilinmez ama hersey istedikleri gibi gidiyor.

3 haftadir sidik zoruyla mac aldilar.
Bakalim haftayada öylemi olacak.

Bu goruse katiliyorum. Ayrica ve abu - larin disinda baska kombinasyonlari yok. Diger attiklari ise bugun ku gibi sans duran top vs..
Kart hakem yardimlarini saymiyorum.
Kontra yediklerinde faulle durduruyorlar ve zaten kart gormeme gibi bir ozellikleri var.

Sebebleri tartışılır elbette ama hoca takıma hakim değil o sebebten bence taraftarın umutsuzluğu yoksa kimse sergeni tinercileri çok beğendiği için şampuan olur demiyor

gercekleri duymak ağır geliyor bazılarına. sergen iyi bir is ortaya koyuyor terim 2 sezondur kayıp. durum bu ne diyelim yani tribünlere mi oynayalım
Bir iki tane ''Aşırı Akıllı'' arkadaş var aklı sıra bizle taş taş geçtiğini sanıyor. ''Sergen şampiyonlar liginide alır'' ''Erol Okan şimdi de Sergenin kucağındalar'' gibi saçma sapan salakça yorumlar yaparak aklı sıra kendi haklılığını ortaya koymaya çalışıyor halbuki kendinin bir mal olduğunu ortaya koyuyor başka bir şey yok.Gerçekçi yorumlar yapanlar belli.Sergen dediğin adam Ozan Tufan gibi futbolla alakası kalmamış tosun gibi olmuş Gamer'i futbola geri döndürdü.Sonra beşiktaş'da altyapıdan gelen sol bek rıdvan'ı ilk 11 oyuncusu yaptı.Lajic gibi bitmiş futbolu bırakma noktasına gelmiş adamı geri döndürdü.Ghezzal ve rosier gibi kimsenin adını sanını duymadığı adamları 11 oyuncusu yaptı.Wellingtondan iyi bir stoper performansı aldı.Bunları söyleyince batıyor bazılarına batmaya devam etsin sıkıntı yok.

sergen atlardan da anlamaz. en dusuk ganyanlı atları kupona yazıyor. sansa bala altılı tutturuyor.

Sergene ve bjkye biraz daha bok atarsak sampiyon olacağız ha gayret.
Hayır kendimizi mi tatmin ediyoruz bok atarak adamlar bizden iyi işte

adam malatya stoperiyle,alanya solbekiyle,altyapı kalecisiyle bizden çok daha iyi oynatıyo takımı

bizde 5 transfer dönemi sonra düzelicez inş

bir tek taylan seviye atladı başka isim sayamıyoruz. bjk de ise genel olarak çoğu futbolcu verimli oynuyor.

Momentum önemlidir. Adamlar tek ciddi sakat vermedi. Takır takır oynadı herkes. Sakatlanan da bay haftaya falan denk geldi. Mücadeleyi karalamak istemiyorum ama her maç rakibi tekme tokat döverek maç kazandılar bi ara. Hadi onu da geçtim. Arabistan'dan gelip ne halde olduğu bilinmeyen Josef, iki dizi de patlak denen Aboubakar, son saniyede gelen Rosier ve Ghezzal'den gelen katkı. Bakıyorsun tüm gezegenler hizaya gelmiş. Sezon başında Bjk'lileri çevirip sorsan en büyük tiner müptelası bile böyle parlak bir senaryo çizemezdi. Onun için maç eksiğiyle puan avantajları olsa da kırılmaya çok açık bir takım. Biz koparsak eğer bunlar şampiyonluğu fenere kaptırır büyük ihtimal :D O yüzden bizim kopmamamız lazım.

Bir iki tane ''Aşırı Akıllı'' arkadaş var aklı sıra bizle taş taş geçtiğini sanıyor. ''Sergen şampiyonlar liginide alır'' ''Erol Okan şimdi de Sergenin kucağındalar'' gibi saçma sapan salakça yorumlar yaparak aklı sıra kendi haklılığını ortaya koymaya çalışıyor halbuki kendinin bir mal olduğunu ortaya koyuyor başka bir şey yok.Gerçekçi yorumlar yapanlar belli.Sergen dediğin adam Ozan Tufan gibi futbolla alakası kalmamış tosun gibi olmuş Gamer'i futbola geri döndürdü.Sonra beşiktaş'da altyapıdan gelen sol bek rıdvan'ı ilk 11 oyuncusu yaptı.Lajic gibi bitmiş futbolu bırakma noktasına gelmiş adamı geri döndürdü.Ghezzal ve rosier gibi kimsenin adını sanını duymadığı adamları 11 oyuncusu yaptı.Wellingtondan iyi bir stoper performansı aldı.Bunları söyleyince batıyor bazılarına batmaya devam etsin sıkıntı yok.

Ben bu sohbetin disindayim. FT savunucu da degilim. Ama bu yonden Sergen FT kiyaslamasi yaparsan birak soylemek hocanin yuzune bakacak yuzun kalmayacaktir gecmiste yaptiklarinin yaninda..

Arabistan'dan gelip ne halde olduğu bilinmeyen Josef, iki dizi de patlak denen Aboubakar, son saniyede gelen Rosier ve Ghezzal'den gelen katkı.
Bu adamlardan alınan katkılar rastgele mi oluyor sanıyorsun renktaş?Aynısını Alanyada da yaptı Sergen.Adam katkı almasını biliyor oyuncularından.Fatih hoca bu işi en iyi yapan adam ona itirazım yok ama bu sene anlaşılamaz işlere giriyor.

sergen iyi hocadır falan demiyorum ayrıca ortada olan neyse onu söylüyoruz bu sezondan sonra karı kız ganyan ayaklarına girer dağıtır şanzımanı büyük ihtimal. ama dediğime adım gibi eminim aynı kadroyu fatih hoca ilk 4 e sokamaz çünkü eski fatih terim değil artık.

Ozan bilinmeyen bir oyuncu degildi o cikarmadi alt yapidan. Kadrodaki en degerli oyuncuydu o yuzden ugrasti geri dondurmek icin.
Lajic bunalima girmisti kiz arkadasindan ayrildigi icin.Takim icin asiri yuksek maasi var. Kenara atip ne hali varsa gorsun diyecek degiller.
Ne olursa olsun oyuncu istemedikten sonra teknik adam bin dereden su getirse geri donduremez.
Ayrica mecburiyet olmasa hic bir hoca boyle seylerle ugrasmak istemez.

iyi pas çevirdiler, hatasız oynamadılar ama hızlı atak yapabildiklerinden gol buldular, biz yapamıyoruz...

Bu adamlardan alınan katkılar rastgele mi oluyor sanıyorsun renktaş?Aynısını Alanyada da yaptı Sergen.Adam katkı almasını biliyor oyuncularından.Fatih hoca bu işi en iyi yapan adam ona itirazım yok ama bu sene anlaşılamaz işlere giriyor.

Sergen'i yok saymıyorum ki. Elbet bu oyuncuların toparlanmasında katkısı var. Alanya'da Ozan'ı ayağa kaldırmıştı mesela, başka bir örnek. Saydığım adamlar ya tutarsa diye yapılan transferler hep. Bunda %100 başarı sağlamak bir anomali. Alınan galibiyetlerde kilit rol oynayan oyuncular hepsi.

Geri
Üst Alt