Momentum önemlidir. Adamlar tek ciddi sakat vermedi. Takır takır oynadı herkes. Sakatlanan da bay haftaya falan denk geldi. Mücadeleyi karalamak istemiyorum ama her maç rakibi tekme tokat döverek maç kazandılar bi ara. Hadi onu da geçtim. Arabistan'dan gelip ne halde olduğu bilinmeyen Josef, iki dizi de patlak denen Aboubakar, son saniyede gelen Rosier ve Ghezzal'den gelen katkı. Bakıyorsun tüm gezegenler hizaya gelmiş. Sezon başında Bjk'lileri çevirip sorsan en büyük tiner müptelası bile böyle parlak bir senaryo çizemezdi. Onun için maç eksiğiyle puan avantajları olsa da kırılmaya çok açık bir takım. Biz koparsak eğer bunlar şampiyonluğu fenere kaptırır büyük ihtimal :D O yüzden bizim kopmamamız lazım.
hakem faktörü var doğru ama geçen sezonu da hatırlayın tinercileri nereden aldı önümüzde 3. bitirdiler sezonu. iyi t.direktör mü değil mi onu zaman gösterir ama gerçek olan tek şey 2 sezondur orta sıra takımı kıvamındaki tinercileri çok iyi toparladığı. bu ganyancı gelmeseydi çoktan havlu atmışlardı, şuan tiner çekip ağlıyorlardı. emin ol

Ozan bilinmeyen bir oyuncu degildi o cikarmadi alt yapidan. Kadrodaki en degerli oyuncuydu o yuzden ugrasti geri dondurmek icin.
Lajic bunalima girmisti kiz arkadasindan ayrildigi icin.Takim icin asiri yuksek maasi var. Kenara atip ne hali varsa gorsun diyecek degiller.
Ne olursa olsun oyuncu istemedikten sonra teknik adam bin dereden su getirse geri donduremez.
Ayrica mecburiyet olmasa hic bir hoca boyle seylerle ugrasmak istemez.
Bu kadar çaba niye renkdas

Ben bu sohbetin disindayim. FT savunucu da degilim. Ama bu yonden Sergen FT kiyaslamasi yaparsan birak soylemek hocanin yuzune bakacak yuzun kalmayacaktir gecmiste yaptiklarinin yaninda..
Reis niye sergenle Fatih hocayı kıyaslayayım?Bir kere böyle bir kıyas için Sergen'in en az 20 yıllık hocalık kariyeri olması lazım o bile yetmez.En az Fatih hoca kadar şampiyonluk sayısı olması lazım.Anlatmak istediğim eğrisi doğrusu Sergen son yıllarda oyunculardan verim alma konusunda çok iyi işler yapıyor.Bu senede şu ana kadar iyi gidiyor.

Bu kadar çaba niye renkdas

FT hocanin son denemelerini ben de elestiriyorum. Ama yapacagi secimlerin sonuclarinin ne olacagini mactan once bende kestiremiyorum. Bak bunu yapti sonucu kesin boyle olacak diyemiyorum. Sizin gibi macta goruyorum. Ancak siz cok cabuk kesip atiyorsunuz herseyi. Birlikte calismiyoruz bu adamlarla bilmedigimiz ne olaylar oluyordur iceride. Sonucta hic bir vasifli hoca sirf basin taraftar bu oyuncuyu istiyor diye oynatmaz. (Orn: Erol un mesutu oynatmasi gbi)

hakem faktörü var doğru ama geçen sezonu da hatırlayın tinercileri nereden aldı önümüzde 3. bitirdiler sezonu. iyi t.direktör mü değil mi onu zaman gösterir ama gerçek olan tek şey 2 sezondur orta sıra takımı kıvamındaki tinercileri çok iyi toparladığı. bu ganyancı gelmeseydi çoktan havlu atmışlardı, şuan tiner çekip ağlıyorlardı. emin ol

Sergen'i beğenmiyor değilim. Ama konumlandırıldığı yer bana abartı geliyor.

Sergen'i beğenmiyor değilim. Ama konumlandırıldığı yer bana abartı geliyor.
abartı bir performans gösteriyor ve bu tehlike göstere göstere geldi ben bi noktadan sonra kendini bozmasını umuyorum. sabırsız ve uyumsuz bi karakterdi eskiden tinercilerde şaşırtıcı şekilde iyi dayandı.

Fatih Terim'in bu haldeki Galatasaray'ı şampiyon olamayacağını bildiğim için Beşiktaş ne yapmış Fener ne yapmış hiç umrumda değil

Sergeni tebrik ediyorum futbolcuları inandırmış mücadele etmeye e hakemler de ittirince puan kaybetmez bi hale geldiler. Görünen köy kılavuz istemez malesef. Son 4-5 maçtır bizde istekli oynayan bi tek mohamedi gördüm diğerleri yine devlet memuru kafasını yaşamaya başladı
Yakında mohammed de uyar ortama sahada gezer

abartı bir performans gösetiriyor ve hu tehlike göstere göstere geldi ben bi noktadan sonra kendini bozmasını umuyorum. sabırsız ve uyumsuz bi karakterdi eskiden tinercilerde şaşırtıcı şekilde iyi dayandı.
Sezon başı biraz tökezledi başkan ile birbirlerine giriyorlardı az daha. Şampiyon olsalar da yalancı bahar olur şu haliyle. Bir temel yok. Yamalı bohça gibi takım.

bu sezon topun en uzun oyunda kaldığı maç olmuş (68dk)

Sezon başı biraz tökezledi başkan ile birbirlerine giriyorlardı az daha. Şampiyon olsalar da yalancı bahar olur şu haliyle. Bir temel yok. Yamalı bohça gibi takım.
böyle uzun süre gidemezler doğru ama şampiyonluğu cebe indirirlerse çok ekstra, beklenmedik bir şampiyonluk olur onlar adına. bizim adımıza aşırı üzüntü verici olur bunlara şampiyonluğu kaptırmak

Anlatamazsın reis boş ver Ghezzal sezon başı bizim takıma gelse kim bu Amele diyecekler sergeni övüyoruz diye bize sallıyor.

Ghezzal iyi futbolcu. Ama feg den daha iyi degil. (Feg yaslaniyor artik yerine hayir demezdim ). Llajic ve Abu bizde isteyebilecegim futbolcular olurdu ama abu nun sakatlanmasi durumunda bir daha sahalara donmesi neredeyse olanaksiz oldugu soylenmis doktorlari tarafindan.. Bu ucunu cikar bjk mac almakta zorlanir. Hic sakatlanmayan ve kart gormeyen bir ekip..

böyle uzun süre gidemezler doğru ama şampiyonluğu cebe indirirlerse çok ekstra, beklenmedik bir şampiyonluk olur onlar adına. bizim adımıza aşırı üzüntü verici olur bunlara şampiyonluğu kaptırmak

Böyle düşününce 18/19 şampiyonluğu geliyor aklıma. O şampiyonluk içine düştüğümüz duruma göre ekstraydı ve psikolojik bir eşik atlattı bize. Bu sezon şampiyon olamasak üzülürüm mesela. Ama büyük bir yıkım olmaz. Ara transferle beraber nispeten doğru bir yola girdik artık. Geleceğimizi rakiplerden daha parlak görüyorum.

Eskiden fenerli loserler bize laf atardı yok Galatasaray kötü oynuyor yok hakem ile maçları alıyor vs...vs.. ve yinede sezon sonu şampiyon biz oluyorduk, artık fener loserliği bize bulaşmış anlaşılan.

Herşeyi geçtim, bjk nin ortaya koyduğu karakterin 10’da 1’ini bizim milyonluklar koyuyor mu? Hayır, o zaman senin başkalarına b.k atmaya hakkın yok.

Bjknin şampiyonluğu hayırsız olsun, bizim de şampiyon olamamıza sebebiyet veren herkesin allah belasını versin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim takımda motivasyon denen şey yok.Top oynamıyoruz.Mücadele yok.Sanki her sezon şampiyon olupta diğer sezon sıçan takım gibiler aynı.

Geri
Üst Alt